Prodej rodinného domu, Šaratice, Náves, 409 m2

Náves, Šaratice

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Šaraticích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dům typu Rodinný v části obce Šaratice, na adrese Ulice Náves č. p. 202, obec Šaratice, okres Vyškov. Jedná se o smíšený objekt s řadovou polohou. Dům disponuje 2 pokoji a je přízemního typu. Stav objektu je určený k rekonstrukci. Zastavěná plocha činí 116m², stejně jako užitná plocha. Celková plocha parcely činí 409m². RD je také sklep, a další 2 místnosti ( dřevník, dílna ...). Vedlejší budova je bývalá kovárna a je možné ji předělat a rozšířit RD, která je součástí prodeje. Také je zde velký prostor na rozšíření na půdě. Elektřina je napojena na standardní 230 V, ale i 400 V. Topení je zajištěno topným tělesem na tuhá paliva i na elektřinu. Dostupná doprava je zajištěna díky blízkosti silnice a autobusové zastávky. V obci je veškerá občanská vybavenost - lékař, obchod, mateřská školka ( nově bude přidána již 3 školka v obci) , základní škola.

Ze šaratic je dobrá dostupnost i do Brna cca 25 min a do Vyškova také tak. U RD je možnost pronájmu zahrádky přímo za domem od Obce . Vice u makléřky.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Náves, Šaratice
ID
0193-NP02193
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
116 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
409 m2
Plocha nemovitosti
409 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Moravské náměstí 754/13, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Marcela Malachtová

Marcela Malachtová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šaraticích?

Podobné nemovitosti