Prodej rodinného domu, Melč, 80 m2

Melč

2 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 582 Kč /za měsíc

(Uvedená cena je včetně provize RK)

Prověřené firmy v Melči

Informace k domu

Nabízím Vám k prodeji prostorný, zděný rodinný dům dispozičně řešený jako 2+1 se dvěmi podkrovními pokoji v idylické obci Melč, okres Opava. Celková užitná plocha činí 80 m2. První podlaží domu je tvořeno příjemným zádveřím, útulným obývacím pokojem, ložnicí, plně vybavenou kuchyní, nově zrekonstruovanou koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a praktickou spižírnou. Dřevěným schodištěm se dostaneme do dvou podkrovních pokojů, které slouží momentálně jako ložnice, případně mohou být využity jako pokoje pro hosty. Dům prošel částečnou rekonstrukcí včetně nové koupelny a elektrických a vodovodních rozvodů. Exteriér domu je zateplen ze dvou stran, výměna plechové střešní krytiny proběhla před cca 15 lety. Topení tuhými palivy, v části domu elektrické - podlahové, kachlová kamna. Odpad řešen formou žumpy, napojení na obecní vodovod. Částečné podsklepení nabízí další úložný prostor.
K domu přiléhá hospodářská budova. Zahrada je celooplocená, zatravněná a udržovaná, osázená ovocnými a okrasnými stromy a keři. Zeleninová zahrada a prostor pro uskladnění dřeva doplňují příjemné venkovské prostředí.
Tento dům nabízí ideální místo pro klidné bydlení, případně může být využit jako víkendová rezidence pro ty, kteří hledají únik od městského shonu.
Obec Melč poskytuje veškeré základní občanské vybavení a je dobře dostupná.

Doporučuji prohlídku.

Parametry domu

Cena
2 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je včetně provize RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Melč
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1286 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Petra Voznicová

Petra Voznicová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Melči?

Podobné nemovitosti