Prodej rodinného domu, Chroboly, 110 m2 (ID: 2117372)

Chroboly

5 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 782 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Chrobolech

Informace k domu

Vítejte v naší nabídce tohoto útulného domu, který je ideální pro váš klidný a pohodlný život! Tento dům o velikosti 3+1 s rozlohou zastavěné plochy 133m2 na pozemku o rozloze 1.268 m2 se nachází pouze 4 km od malebného města Prachatic. Lze též využívat i jako chalupu k víkendovému odpočinku.

Fasáda domu je nedávno renovovaná, pouhé 3 roky stará,obvodové zdivo je ze škvárobetonových tvárnic 30 cm s vnitřní přizdívkou z cihel 15 cm. V posledních letech proběhla komplexní rekonstrukce vnitřních stavebních prvků a vybavení, včetně instalace nových podlah z dřeva a dlažby, dveří a plastových bezpečnostních oken, elektrická instalace, vodovod a odpady.

Dům je napojen na obecní vodovod, a pro zahradní účely je k dispozici vodoměrná šachta. Odpad je vyveden do plastového 4 komorového septiku. Venkovní prostor je příjemně doplněn zastřešenou pergolou, která nabízí kryté parkování pro váš automobil a příjemné posezení venku. K dispozici je také dílna s podkrovním samostatným pokojem na přespání pro návštěvy.

Zahrada o velikosti 1158m2 je opravdovým rájem s ovocnými stromy, rybízem, angrešty, malinami a dalšími rostlinami, které zvou k objevování a relaxaci. Poloha domu u okresní silnice směrem Prachatice-Český Krumlov zajišťuje snadnou dostupnost a nádherné výhledy na zalesněné stráně a východní úpatí hory Libín.

Vytápění krbovými kamny a částečně podlahovým vytápěním vytváří příjemnou atmosféru v každé místnosti. Tento dům je dokonalým spojením klidného venkovského života s moderním komfortem.

Přijďte se podívat a nechte se okouzlit tímto úžasným místem, které by mohlo být vaším novým domovem! Kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky. S financováním rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Chroboly
ID
N00043
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1268 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Daniela Zelenková

Na Zlaté stoce 551/14, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Daniela Zelenková

Daniela Zelenková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chrobolech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti