Prodej rodinného domu, Ovčáry, Na Františku, 90 m2 (ID: 2117304)

Na Františku, Ovčáry

7 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 030 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Ovčárech

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte bydlení v domě, ve kterém je kladen velký důraz na soukromí, komfort a blízkost přírody? V tom případě by vás mohla zaujmout novostavba rodinného domu o dispozici 4+kk a přibližné užitné ploše 90 m2, jenž stojí na pozemku o celkové výměře 310 m2 v obci Ovčáry na Kolínsku. Jedná se o krajní dům v zástavbě tří řadových domů, který je zahradou obklopen z východní a jižní strany. Na rozdíl od podobných novostaveb v této lokalitě, je zde v ceně zahrnuta již vybudovaná terasa a stání pro dva automobily ze zámkové dlažby a exteriérový komín napojený do obývacího pokoje.
Dům má dvě podlaží, čtyři pokoje, dvě koupelny a půdu, kde je úložný prostor. Z předsíně se hned vlevo vchází do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Obklady jsou velkoformátové v moderním designu. Za dalšími dveřmi se nachází technická místnost, v níž je umístěn elektrický kotel Protherm, který zajišťuje vytápění podlahového topení, bojler na ohřev vody a přípojka pro automatickou pračku a sušičku. Je tu dostatek místa i pro úklidové přístroje a prostředky.
Za předsíní se otevírá prostorný obývací pokoj o výměře 31 m2 s kuchyňským koutem. V pokoji je instalován moderní vnější komín připravený k napojení na krbová kamna. Je zde také praktický úložný prostor skrytý za dveřmi pod schodištěm. Podlaha je kompaktní v celém podlaží, je pokrytá vinylem. Z obývacího pokoje se vchází na zahradu s terasou ze zámkové dlažby.
Ve druhém podlaží se nachází hlavní ložnice o výměře 15,2 m2 s koutem, jenž může být využit jako pracovní, či šatní, s výhledem na severovýchod. Další dva pokoje (9,8 m2 a 8,3 m2) mají okna na jihozápad k příjezdové cestě a jsou útulné a světlé. Koupelna je zařízená vanou, umyvadlem a toaletou, designem je sladěná s koupelnou v přízemí. Dům je částečně zařřízen.
Dům je postaven z cihel Porotherm 30 cm a je zateplen 10 cm polystyrenem. Střešní krytina je betonová antracitová taška. Interiérové dveře zn. Masonite vkusně doplňují interiér a okna s izolačním trojsklem podporují dobré tepelně izolační vlastnosti domu tak, že je zařazen do energetické třídy C – úsporná.
Dům je částečně zařízen. Nad vchodem je umístěna stříška s LED osvětlením a parkování pro dva automobily na vlastním pozemku je vydlážděno zámkovou dlažbou.
Dům se nachází v příjemné rodinné obytné lokalitě s velmi dobrou dopravní dostupností. Autobusová zastávka je vzdálená necelých 300 m, nákupní centrum Ovčáry s mnoha obchody asi minutu autem, dálnice D11 pouhých 9 km.

Parametry domu

Cena
7 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Na Františku, Ovčáry
ID
2024015
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
310 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

K domovu

Varšavská 715/36, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Simona Hradilová

Simona Hradilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ovčárech (okr. Kolín)?

Podobné nemovitosti