Prodej bytu 3+1, Znojmo, U Lesíka, 74 m2 (ID: 2117192)

U Lesíka, Znojmo

4 165 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 849 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Znojmu

Informace k bytu

Nabízíme Vám prodej velice pěkného a prostorného bytu 3+1 v OV, obec Znojmo, ul. U Lesíka.
Byt o CP 70,2 m2 se nachází ve 2.p/4 panelového domu. Prošel částečnou, avšak velice zdařilou rekonstrukcí (nové podlahy, kuchyňská linka včetně veškerých spotřebičů na míru, plastová okna, elektřina částečně v mědi, nové posuvné dveře a vestavěné skříně). Koupelna s vanou a WC jsou zděné a jsou odděleně, pokoje jsou prostorné a mají samostatné vstupy, tudíž je byt vhodný jak na bydlení, tak k investičnímu záměru. Velkou výhodou je plynový kotel v bytě k samostatnému vytápění a dále také 2 sklepy, které patří k bytu, přičemž jeden se nachází přímo na patře.
Dále k bytu náleží balkón (4 m2) s příjemným a nerušeným výhledem do okolí. Náklady na samotné bydlení jsou poměrně nízké a kvalita bydlení je vysoká, a to především díky své poloze blízko veškerých služeb a vybavenosti, ale zároveň díky bezprostřední blízkosti lesa, kam můžete kdykoliv vyrazit se svým mazlíčkem či sami na příjemné procházky.

Koupi lze financovat i pomocí hypotečního úvěru, se kterým vám v případě potřeby rádi pomůžeme.
Více info v RK.

Parametry bytu

Cena
4 165 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
U Lesíka, Znojmo
ID
00032
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ondřej Závodný

Ondřej Závodný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Znojmu?

Podobné nemovitosti