Prodej zemědělské usedlosti, Moravská Třebová, 300 m2 (ID: 2117155)

Moravská Třebová

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Moravské Třebové

Informace k domu

Nabízíme jednopodlažní dům s obytným podkrovím. Dům s velkou zastavěnou plochou se skládá z obytné části, nádvoří a užitkové části, kterou tvoří chlévy, garáž a dílna.
Obytná část je rozdělena vstupní halou, kde vlevo se nachází technické části domu jako je prostorná kuchyně s kuchyňskou linkou bez vestavěných spotřebičů, za níž následuje vstup do koupelny s WC, kde se nachází bojler na ohřev TUV. Vpravo v přízemí se nachází 2 průchozí pokoje, které vedou do třetího, který tuto část ukončuje. V hale je dřevěné schodiště, které vede do 2. NP, které je obytným podkrovím domu. Zde se nachází další 3 pokoje.
Pod schody je špajz, za kterým vede vstup do chodby, která vede na nádvoří nebo hospodářské části domu. Podlahové plochy obytné části cca. 170 m2, hospodářské části 175 m2 a nádvoří 50 m2. V obci není zavedený plyn. Dům je napojen na kanalizaci, obecní vodovod, elektřinu 220/380V.
Nemovitost je v dobrém, průběžně opravovaném a udržovaném stavu, je opatřena novými okny a rok starým kotlem na TP.
K dispozici po domluvě. Boršov je součást města Moravské Třebové, obce s plnou občanskou vybaveností.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Moravská Třebová
ID
N08705
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2795 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Michal Heger

Mgr. Michal Heger

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Moravské Třebové?

Podobné nemovitosti