Prodej pozemku pro bydlení, Prostřední Bečva, 4072 m2

Prostřední Bečva

4 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 875 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prověřené firmy v Prostřední Bečvě

Informace k pozemku

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k zakoupení pozemků nejen pro bydlení v atraktivní lokalitě s možností výstavby na ploše cca 600m2 , která poskytuje dostatek prostoru pro stavbu Vašeho vysněného domova v klidné části obce Prostřední Bečva, Na Skále. pod Pustevnami. Jedná se velmi oblíbenou a vyhledávanou lokalitu a krásnou krajinu s rozmanitými možnostmi pro rodinné bydlení, chov domácích, hospodářských zvířat a pro koně. Pozemky jsou o celkových rozměrech 4072m2, příjezd k vrchní části pozemků je umožněn po pevné, asfaltové komunikaci, která je udržovaná i v zimním období, zde je již vybudována a zpevněná příjezdová cesta, která bude aktuálně potřebovat údržbu od náletových dřevin. Kanalizace zde není a ani se zatím neplánuje, odpad je tedy možné řešit ČOV a nebo jímkou. Vodu zde musí vyřešit budoucí majitel nejlépe vlastním vrtem pro studnu, stejně jako u okolních domů a sousedů, je zde ale možnost napojit se i na dálkový vodovod ze spodních částí sousedních pozemků. Připojení k elektrické síťi je možné z několika stran vedle hranice pozemků.
Pozemky jsou rozděleny na 1489m2 trvalý travnatý porost, 2215m2 orná půda, 212m2, 106m2 trvalý travní porost, ostatní plocha 50m2.
Budoucí majitel si může do budoucna zažádat také o změnu územního plánu a tím zvětšit možnosti zástavby.
Pozemky jsou aktuálně využívány pro výběh a pastvu koní.
Tato klidná obec a okolí je ideální pro ty, kteří hledají harmonii a klid ve spojení s krásnou přírodou a s dobrou občanskou dostupností, včetně silnic a MHD. Mateřské školy i základní školy se nachází v pěší i dojezdové vzdálenosti. V blízkém okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost, tato krajina a okolí doslova vybízí ke sportovním a turistickým aktivitám a uchvátí Vás.
Pro bližší informace a sjednání osobní schůzky s prohlídkou mě neváhejte kontaktovat.
V případě zájmu Vám poradíme a pomůžeme s financováním a klidně i dále, až třeba po stavbu rodinného domu od A do Z.

Parametry pozemku

Cena
4 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Prostřední Bečva
ID
00412
Plocha nemovitosti
4072 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

František Bula

František Bula

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Prostřední Bečvě?

Podobné nemovitosti