Prodej bytu 1+kk, Praha - Holešovice, V Háji, 31 m2

V Háji, Praha 7 - Holešovice

5 986 960 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 532 Kč /za měsíc

(včetně DPH)

Prověřené firmy v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k bytu

Až do konce května máte jedinečnou příležitost si každý čtvrtek od 9:00 do 18:00 hod prohlédnout volné a dva vzorové byty z I. etapy SO-HO Rezidence. Více informací získáte na stránkách tohoto projektu.

Klidný byt v SO-HO Rezidenci o dispozici 1+kk (32,1 m2) s balkonem (3,0 m2) se nachází v 6. nadzemním podlaží industriální budovy Tesla, která splňuje veškeré podmínky nízkoenergetické budovy, byla úspěšně zkolaudována a k nastěhování je připravena od 03 2024.

Tento byt je svojí rozlohou a hlavně polohou vhodný jako investiční nemovitost s ročním výnosem až 3,8 %.
Je orientovaný na východ do tichého vnitrobloku. Byt je proveden ve vysokém standardu: dřevěné podlahy, hliníková okna s izolačním trojsklem, exteriérové stínění, samostatné WC, velkoformátové obklady na WC i v koupelně se sprchovým koutem. Vstupní bytové dveře jsou 3. bezpečnostní třída.

SO-HO Rezidence, nacházející se v jižní části Holešovic, vytvoří nový rezidenční blok se zeleným vnitroblokem mezi ulicemi V Háji, Dělnická a Tusarova. Zaujme lidi, kteří mají rádi městské bydlení v živé lokalitě. Jižní Holešovice jsou místo s komplexní občanskou vybaveností, řadou gurmánských podniků od české tradiční kuchyně, přes pravou italskou cuccinu, až po street food koncepty a jižanské BBQ. Milovníci umění si zde také přijdou na své, naleznete zde DOX, centrum současného umění, divadelní scény všech žánrů, malebný street art, místa a kluby plné inspirace a nekonvenčního myšlení.

Uvedená kupní cena bytu je včetně DPH a zahrnuje sklep. Parkovací stání v ceně zahrnuto není. Prodej bytu přímo od developera.

Nyní při koupi bytu v SO-HO Rezidenci můžete využít aktuálně platné nabídky garantovaného nájmu v SO-HO Rezidenci. Zajistíme Vám s koupí bytu bezproblémový a trvalý pronájem Vaší jednotky. Poskytneme kompletní obchodní správu, nepřetržitý nájem a profesionální online správu.

Více informací o tomto bytu, projektu, lokalitě a aktuální nabídce bytů z 1. a 2. etapy najdete na webových stránkách projektu nebo nás můžete také navštívit v našem prodejním centrum, kde jste srdečně zváni, na adrese: Classic 7, Budova C (přízemí), Jankovcova 1037/49, 170 00 Praha 7.

Parametry bytu

Cena
5 986 960 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
V Háji, Praha 7 - Holešovice
ID
E1.6.17
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
32 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
31 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lucie Barcalová

Lucie Barcalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 7?

Podobné nemovitosti