Prodej pozemku pro bydlení, Lubenec, 1142 m2 (ID: 2116757)

Lubenec

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Lubenci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o výměře 1142 v k.ú. Příbenicích (Lubenec). Pozemek se nachází v klidné lokalitě přírodně zajímavé lokalitě /Kapucínské skály/.

Přibenice je malá vesnice, část obce Lubenec v okrese Louny. Nachází se asi 5 km na východ od Lubence. a od dálnice D6 mezi Prahou a Karlovými Vary.
V blízkém Lubenci je i základní škola a školka.
Koupi pozemku lze financovat hypotékou, kterou Vám rádi zprostředkujeme.

Zároveň s tímto pozemkem nabízíme možnost zajištění kompletní realizace výstavby rodinného domu, penzionu atd . včetně výhodného úvěrování výstavby - bez ohledu na věk, dokládání příjmu nebo platební historii.
Pořízení této nemovitosti lze financovat hypotékou na bydlení nebo podnikatelským úvěrem, které Vám rádi zprostředkujeme.
Pro více informací prosím kontaktujte makléře,
Zájemcům zajistíme právní služby, financování nákupu nemovitostí nebo vybavení domu včetně fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel., pojištění, případně i prodej Vaší stávající nemovitosti. Zároveň zajišťujeme i výstavbu nemovitostí, dodání fotovoltaiky a tepelných čerpadel.
Pozor - pouze u nás Vám také zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů. Zeptejte se nás a bydlete chytře!

Parametry pozemku

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Lubenec
ID
67
Plocha nemovitosti
1142 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Stanislav Vavřička

Mgr. Stanislav Vavřička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Lubenci?

Podobné nemovitosti