Prodej rodinného domu, Krychnov, 202 m2 (ID: 2116646)

Krychnov

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc

(včetně právních služeb)

Prověřené firmy v Krychnově

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji ojedinělý rodinný dům  s rozsáhlou zahradou a absolutním soukromím spojené s malebnou přírodou v obci Krychnov. Je to 16 km od Kolína a 55  km od Prahy.
Dům je aktuálně koncipován jako 3+1, je zděný, přízemní s velmi dobře vyřešenou dispozicí.  Užitná plocha domu 202 m2
Celou nemovitost obklopuje plot , který je vystavěný z face bloků. Oplocení přední části pozemku zdobí  pěkně zpracovaná železná brána na dálkové ovládání s vjezdem k dvojgaráže. Součástí  garáže je prostorná pergola pro posezení při grilování. Vedle navazuje uzavřený prosklený prostor ve kterém se nachází  bazén s protiproudem, masážními tryskami a s místem pro relaxaci. Úplnou pohodu si užijete při pohledu na jezírko, které je součástí rozsáhlé upravené zahrady. V jezírku najdete ozdobný druh kapra koi.  
Úžasná zahrada nabízí pro každého něco bez ohledu na věk a je celoročně udržovaná. Najdete zde velké množství okrasných keřů a vzrostlých stromů,  ovocné stromy  jabloně,  meruňky,  švestka,  ořešáky, okrasné dřeviny. V zadní části pozemku se nachází zděný domek, který slouží na umístění veškerého nářadí a strojů nutné pro péči o zahradu. Na pozemku se nachází 2 kopané studny.
Popis domu.
Zastavěná plocha nemovitosti je 242 m2. Dům je postaven v roce 2006 a je částečně podsklepený. Zdrojem vody je hluboký vrt s vydatným zdrojem pitné vody a úpravna vody na změkčení. Ohřev vody zajišťuje 6 solárních panelů, akumulační nádoba je umístěná ve sklepě. Vytápění elektrické. Dům je napojen na obecní kanalizaci. Krytina glazovaná taška, okna dřevěná  dvoukomorová opatřená venkovními žaluziemi, která jsou v pokojích elektrická a v ostatních místnostech manuální, dům je zateplený. Možnost rozšíření obytné plochy o půdní vestavbu. Rozvod elektřiny v mědi. Obložky a interiérové dveře jsou z masivu dekor třešeň. Podlahy jsou italská dlažba, v ložnici jsou parkety z masivu dekor třešeň, malý pokoj parkety z masivu dekor dub.
Po vstupu do domu se nachází zádveří s velkou vestavěnou skříní z masivu, botníkem a zrcadlem, poté vstoupíme do rozsáhlé chodby a odtud je vstup do jednotlivých místností, sklepa, technické místnosti a zimní zahrady. Pokoje jsou tedy neprůchozí,  WC je samostatné včetně bidetu a umyvadla, koupelna je s vanou i sprchovým koutem. Součástí kuchyně je jídelní kout a nadčasová kuchyňská linka od firmy Kováč vyrobená  z masivního dřeva dekor třešeň a vestavěnými spotřebiči značky Míele.  Ložnice je situována do zahrady a její součástí jsou kamna na pelety. Obývací pokoj velmi slunný díky třem francouzským oknům, která v létě pokoji dodají příjemné sluneční světlo a naopak v zimním období oceníte krbová kamna, která pokoji dodají příjemné teplo. Poslední pokoj s současné době slouží jako odpočinková místnost majitele. V technické místnosti je přívod na pračku. Láká vás představa tohoto nového bydlení? Stačí si domluvit prohlídku. Těšíme se na Vás. Pro případné další informace k domu, kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních služeb
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Krychnov
ID
661
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
202 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
202 m2
Plocha nemovitosti
3000 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Anna Uříčářová

Anna Uříčářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krychnově?

Podobné nemovitosti