Prodej bytu 3+1, Pardubice - Polabiny, Varšavská, 55 m2 (ID: 2116554)

Varšavská, Pardubice, Polabiny

3 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 918 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Pardubicích

Informace k bytu

Prodej bytu 3+1 v Pardubicích, ul. Varšavská

Prodej bytu 3+1 v Pardubicích, ul. Varšavská.
Bytová jednotka, s plochou 55,4 m², se skládá ze vstupní chodby, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny s vanou, samostatné toalety a ze dvou ložnic. Větší z nich disponuje vstupem na prostornou a zasklenou lodžii.
Západně orientovaný byt je umístěný ve 2. nadzemním podlaží panelového domu a v přízemí k němu náleží i sklepní kóje o velikosti 1 m², dále je k dispozici kolárna a výtah v mezipatře.
Aktuálně je odhlasovaná na shromáždění SVJ revitalizace bytového domu.
Nemovitost se nachází v Polabinách, kde lze nalézt občanskou vybavenost a vynikající dopravní dostupnost do centra Pardubic i na městský obchvat. Konkrétně do 5 min. chůze je situována pošta, potraviny, restaurace, kavárna, základní i mateřská škola, lékaři, dětská hřiště nebo zastávka MHD. Za 10 min. dojdete do nákupních zón, kde naleznete supermarket, hypermarket, pizzerii, lékárnu elektro nebo obchody s oblečením.
Parkování je zdarma přímo u domu.

Parametry bytu

Cena
3 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Varšavská, Pardubice, Polabiny
ID
861357
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
55 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Bc. Dagmar Ondráčková

Bc. Dagmar Ondráčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Pardubicích?

Podobné nemovitosti