Prodej rodinného domu, Zbečno, 130 m2

Zbečno

4 999 990 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 828 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Zbečnu

Úklidové služby

Informace k domu

Jestli sháníte útulný dům v dobré dojezdové vzdálenosti od Prahy nebo i Rakovníka, pak jste ho možná zrovna našli. Nově vám nabízíme zachovalý dům 4+1 v obci Zbečno, který umí nabídnout klidné bydlení s pěkným výhledem.

Dům o cca 130 m2 podlahové plochy stojí na parcele s výměrou 749 m2 a už jen na svém pozemku vám nabídne to, co jinde budete hledat jen těžko. Garáž, parkování na dvoře, bazén, částečně zastřešenou terasu, vlastní 17-ti metrovou kopanou studnu, spousta místa na rekreaci a to vše je obklopené krásně vzrostlou a udržovanou zahradou.

Jedná se o částečně zděnou a částečně dřevěnou stavbu, která byla postupem času průběžně upravována a rekonstruována, aktuálně je zateplená, má plastová okna a je přizpůsobená k celoročnímu obývání.
Vytápění je řešeno krbem jak v přízemí domu, tak i v prvním patře. Případně můžete přitopit i elektrickými přímotopy. Vytápění vody má na starost elektrický boiler.
Voda je přečerpávána ze studny, odpad je řešen septikem.

Zbečno se nachází 30 minut od Prahy. Veškerá občanská vybavenost se nachází v přilehlém okolí. Pokud tedy hledáte místo, kde budete mít klid a nespočet možností na výlety do přírody, pak to bude místo přesně pro vás.

Pokud jsme vás naší nabídkou zaujali, neváhejte se ozvat. Budeme se na Vás těšit na prohlídce.

Parametry domu

Cena
4 999 990 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Zbečno
ID
262-NP00394
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
64 m2
Plocha nemovitosti
856 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik
Komunikace
Štěrková
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Autobus
Voda
Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Scopus

RE/MAX Scopus

Olbrachtova 1065/46, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Vladyslav Andel

Vladyslav Andel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zbečnu?

Top nabídky

Podobné nemovitosti