Prodej rodinného domu, Králův Dvůr, 130 m2

Králův Dvůr

16 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 969 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Královu Dvoru

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Nabídka pro náročného zájemce. Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme k prodeji luxusní rodinný dům 5+kk, který je v nové zástavbě rodinných domů v Křížatkách. Křižatky jsou vesnice v okrese Beroun, jsou součástí města Králův Dvůr a nachází se v sousedství Koněpruských jeskyní. Nachází se asi 2,5 km na jih od Králova Dvora za dálnicí D5 a řekou Litavkou. Na nejbližší stanici pražského metra je 20 minut jízdy autem.
Samotný dům, ke kterému patří zahrada s celkovou výměrou 1000 m2 a přístavbou je přízemní, zděný a poskytuje veškeré výhody luxusního bydlení. V domě jsou čtyři samostatné pokoje (pracovna, dětský pokoj, ložnice a pokoj pro hosty), prostorná koupelna s vanou i sprchovým koutem, technická místnost s pračkou, sušičkou a kotlem zn. Immergas. Samozřejmostí jsou dvě toalety. V koupelně a na chodbě je velkoformátová dlažba, v pokojích lamino. Ve vstupní chodbě jsou prostorné vestavěné skříně a odkládací stěna.
Perlou celého domu je velký obývací pokoj s kuchyní, která je zařízena kuchyňskou linkou od firmy Hanák (součástí jsou spotřebiče Siemens - vinotéka, myčka, indukce a gril, trouba, mikrovlnka). Vedle kuchyňské linky je vstup do spíže.
Výhodou je orientace domu, kdy většina místností s francouzskými okny je orientována na západ do zahrady.
Dům je zděný, zateplený, vytápění je podlahové, řízeno termostatem. Uvnitř jsou sádrokartonové příčky. Dům je napojen na obecní vodu a kanalizaci.
Parkování na vydlážděném místě ve dvoře nebo u cesty.
Další informace a nabídka prohlídky velmi zajímavé nemovitosti u RK.
PENB ve třídě B.

Parametry domu

Cena
16 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Králův Dvůr
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Living reality

Protzkarova 51, Uherské Hradiště

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zuzana Vlachová

Zuzana Vlachová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Královu Dvoru?

Podobné nemovitosti