Prodej bytu 3+1, Praha - Kamýk, Pšenčíkova, 68 m2 (ID: 2116036)

Pšenčíkova, Praha

6 780 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 311 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k bytu

Hledáte byt určený k renovaci podle svých představ? Měl by se nacházet na Praze 12, ideálně nedaleko zeleně a plné občanské vybavenosti? Pokud jste si odpověděli kladně, pak jednotka o dispozici 3+1, která se nachází v panelovém domě v ulici Pšenčíkova na pražském Kamýku, pro Vás bude tím pravým řešením.

Samotný byt o dispozici 3+1 se rozkládá v 8. NP (ze 13. NP) na ploše 68,7 m² + sklep v 5. patře domu a lodžie přístupná z kuchyně. Díky orientaci na jihozápad je zde zaručen dostatek slunečního svitu. Byt je ve stavu před rekonstrukcí, takže si ho budete moci zrekonstruovat podle svých představ. Koupelna s toaletou jsou obezděny umakartem, kuchyně byla vyměněna před cca 4 lety.

Momentálně je dispozice bytu taková, že vstoupíte do předsíně, z níž se dostanete do všech místností. Najdete zde neprůchozí samostatnou ložnici, neprůchozí samostatný dětský pokoj/pracovnu a v neposlední řadě také obývací pokoj, který je oddělen od kuchyně stěnou s průchodem. Do obývacího pokoje jsou 2 vstupy - skrze kuchyni nebo samostatné dveře z předsíně. Z kuchyně se dostanete na lodžii, kde si můžete dopřát příjemné posezení. Kuchyně v rámci případné renovace nabízí možnost jejího propojení s obývacím pokojem. Byt disponuje samostatnou toaletou a samostatnou koupelnou, do nichž se dostanete opět z předsíně.

Vytápění bytu, stejně jako ohřev vody, jsou zajištěny ústřední dálkovou formou, do bytu je rovněž zaveden plyn pro účely vaření.

SVJ se o dům ukázkově stará, v minulosti zde proběhlo několik rekonstrukcí, všechny byty mají plastová okna a předokenní žaluzie na dálkové ovládání (JZ strana domu), vyměněné stupačky, novou elektroinstalaci, fasáda je zateplená, je zde nový, zátěžový výtah na 1000kg. Prostor sklepů se nachází v suterénu domu. Součástí prodeje je také družstevní podíl na pronajímaném nebytovém prostoru v domě. SVJ má značně naspořeno, nemá nikde úvěry a v budoucnu je plánována investice do fotovoltaiky, domovní ČOV a tepelného čerpadla.

Umístění bytového domu je v blízkosti zeleně, s pěší dostupností zastávky autobusu Cílkova (1 min chůze). Odtud se dostanete autobusem č. 197 na metro B - Smíchovské nádraží (21 min) nebo č. 189 na metro C - Kačerov. V budoucnu bude nedaleko stát i zastávka metra D. Nedaleko bytového domu (do 10 min chůze) se nachází mateřské i základní školy. Na nákupy jsou vhodné dobře vybavené prodejny Albert, Lidl, Penny Market, či Kaufland (vše cca 10-15 min pěšky). Do 10 minut docházkové vzdálenosti máte lékárnu i poštu, drogerii či prodejny OBI, Jysk a Pepco. Pro procházky a odpočinek je ideální nedaleký lesopark Kamýk nebo Modřanská rokle. Tato zelená oblast skýtá mnoho možností pro aktivní i odpočinkové vyžití pro děti i dospělé.

Parametry bytu

Cena
6 780 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Pšenčíkova, Praha
ID
11703
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
73 m2
Patro
8. z 13
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
243 m2
Podlahová plocha
68 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ondřej Petr

Ondřej Petr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze?

Podobné nemovitosti