Prodej bytu 3+kk, Praha - Libeň, Konšelská, 55 m2

Konšelská, Praha 8 - Libeň

7 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 738 Kč /za měsíc

(Finální cena. Neplatíte žádnou provizi. Cena vč. právního servisu)

Prověřené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám byt v OV, který právě prošel kompletní rekonstrukcí. Byt se nachází v atraktivní části Prahy 8 - Libeň, v ulici Konšelská, u tramvajových zastávek U Kříže a Vosmíkových, nedaleko se nachází také stanice metra Palmovka. Tato lokalita nabízí ideální kombinaci městského komfortu s blízkostí přírody a vynikající občanskou vybaveností. V blízkosti bytu je mateřská, základní a střední škola, poliklinika, lékárny, různé obchody i supermarkety. V okolí se nachází Libeňský zámek, Park pod Korábem a Psí louka. Dále tu najdete dětské hřiště, psí výběh a sportoviště.

Světlý byt o dispozici 3+kk a velikosti 55 m2 se nachází v 3.NP kompletně zrekonstruovaného a zatepleného cihlového domu. Byt je orientovaný na tři světové strany - sever, jih a východ. K bytu náleží sklep o velikosti 4 m2. V domě je k dispozici také kočárkárna a sušárna. K domu náleží také prostorná a udržovaná zahrada.

Byt právě prošel kompletní rekonstrukcí, která zahrnuje nové designové podlahy, novou dlažbu a obklady, nové rozvody elektřiny, vody, odpadu a další.

V jednotce se nachází obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem vybavený novou linkou a prvotřídními spotřebiči od značky Gorenje v ceně. Tyto spotřebiče jsou kryty prodlouženou pětiletou zárukou.

V bytě naleznete dva samostatné pokoje, které je možné využit jako ložnici a dětský pokoj. V bytě rovněž naleznete moderní koupelnu se sprchovým koutem a WC. Rozšířená chodba nabízí dostatečné řešení úložného prostoru.

Vytápění bytu je centrální dálkové.

Kompletní měsíční poplatky do SVJ vč. fondu oprav činí 4.175,- Kč.

Fotografie bytu jsou ilustrativní, avšak výsledná podoba rekonstrukce bude odpovídat standardům na fotografiích.

Byt prodává přímý majitel a neplatíte žádnou provizi za zprostředkování.

Pro více informací a domluvení osobní prohlídky nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
7 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Finální cena. Neplatíte žádnou provizi. Cena vč. právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Konšelská, Praha 8 - Libeň
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
55 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NOVA ET VETERA, s.r.o.

náměstí Jiřího z Poděbrad 1554/6, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing.Tomáš Staněk

Ing.Tomáš Staněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti