Prodej bytu 3+kk, Praha - Ďáblice, Ďáblická, 82 m2

Ďáblická, Praha, Ďáblice

10 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 184 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právního servisu.)

Prověřené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Prodej bytu se zahradou, 3+kk+2B + parkovací stání + 2x sklep, v cihlové novostavbě z roku 2014, Praha 8 - Ďáblice.

Tento byt vám nabídne mnohem více než pouhé čtyři stěny. U této novostavby máte k dispozici společnou zahradu, která posouvá bydlení na zcela novou úroveň. Vezmeme ale informace postupně a začneme samotným bytem.

Byt o dispozici 3+kk a dvěma balkóny je doslova vymazlený. Interiér má totiž na svědomí architekt a dětský pokoj interiérové studio Obliqo. Ruce profesionálů jsou zde skutečně cítit. V bytě je velké množství úložných prostor, které v interiéru nikde neruší a díky kvalitním materiálům vám poslouží dlouhé roky. Dětský pokoj byl navržen jako rostoucí, a tak se snadno přizpůsobí věku a potřebám vašeho dítěte. Myslelo se zde skutečně na vše, takže zde nechybí třeba podlahové topení v koupelně nebo kvalitní osvětlení. Z bytu je na jednu stranu výhled na společnou zahradu, u které se musíme zastavit...

Zahrada, přibližně 580 m², je celá oplocená, je k dispozici pouze obyvatelům tohoto domu a zabaví se zde jak děti, tak dospělí. Nechybí zde velká pergola pro grilování ať už s rodinou nebo sousedy, dětské hřiště, pár záhonů a velký plac, třeba pro míčové hry. Díky opravdu malému kolektivu v domě zde panuje přátelská atmosféra a jednoduše si toto místo zamilujete.

V ceně je zahrnut byt se dvěma balkóny (celková plocha 88 m²), velký sklep o velikosti 4,73 m², podíl na společné zahradě + je k dispozici jedna společná místnost v domě jako kolárna. K bytu můžete dále získat zastřešené parkovací stání přímo u vchodu a druhý velký sklep o velikosti 7,86 m² – toto příslušenství je k bytu na prodej dle dohody.

Poplatky v bytě se pohybují cca 6 250 Kč/měs.

Více informací naleznete na webové stránce bytu. Pokud se vám tato nemovitost líbí a umíte si takové bydlení představit, neváhejte mě kontaktovat.

Váš realitní makléř,
Miroslav Unger

Parametry bytu

Cena
10 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Ďáblická, Praha, Ďáblice
ID
11937
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
88 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
510 m2
Podlahová plocha
82 m2
Plocha zahrady
580 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
90.6 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miroslav Unger

Miroslav Unger

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti