Prodej rodinného domu, Mšené-lázně, 138 m2

Mšené-lázně

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Mšeném

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nově máme v nabídce rodinný dům 3+1 o celkové podlahové ploše 135 m2 a celkové výměře 222 m2 v centru obce Vrbice-Mšené Lázně. Dům prošel rekonstrukcí nová střecha, zateplení, plastová okna, je napojen na vodovodní řád, kanalizaci a plynofikaci. Vytápění a ohřev vody je zajištěn kombinovaným plynovým kotlem. . Dispozice domu jsou 3+1 s prostorným obývacím pokojem, technickou místností a sociálním zařízením, ložnicí a pokojem.
U domu je prostor s možností vybudovaní pergoly, kde můžete trávit klidné chvíle s přáteli nebo rodinou. Nemovitost můžete využít jak k trvalému bydlení tak k rekreaci.
V okolí domu je zástavba rodinných domů a nachází se zde dětské hřiště.
Vrbice je část obce Mšené-lázně v okrese Litoměřice. Nachází se na jihozápadě Mšeného
Mšené-lázně je lázeňská obec v okrese Litoměřice. Leží v údolí Mšenského potoka zhruba dvanáct kilometrů jihozápadně od Roudnice nad Labem a 14 km severně od Slaného.. V obci najdeme školu, školku, autobus, vlak, obchod s potravinami, restauraci a další jiné obchody, či služby. V sousední obci Ředhošť se pravidelně konají farmářské a zahradnické trhy. Nechte se unést tímto skvělým domem a přivítejte novou kapitolu svého života v této idylické lokalitě.
Financování Vám zajistíme. Zavolejte makléři a domluvte si prohlídku.

Parametry domu

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Mšené-lázně
ID
00809
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
145 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
138 m2
Plocha nemovitosti
222 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Zdeňka Gavronská

Zdeňka Gavronská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mšeném?

Podobné nemovitosti