Prodej rodinného domu, Praha - Zbraslav, Pod spravedlností, 196 m2

Pod spravedlností, Praha 5 - Zbraslav

18 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 87 689 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Realitní kancelář KOPECKY RealEstate & Partners, s.r.o., má k prodeji prostorný rodinný dům v klidné a žádané části Prahy 5 - Zbraslav. Tento dům byl postavený v roce 1976 a prošel rozsáhlou rekonstrukcí v roce 2004, během které byla instalována nová zateplená střecha, vyměněna okna za kvalitní plastová s dvojsklem, a obnovena fasáda. Díky těmto úpravám dům nabízí nejen komfort a estetický vzhled, ale i významnou energetickou účinnost.

**Vybavení a pohodlí**

Při rekonstrukci byly kompletně přepracovány i všechny technické rozvody, včetně instalace nového plynového kotle, což zaručuje bezproblémový chod všech domácích systémů a minimalizuje potřebu dalších investic v dohledné době. Dům je plně napojen na všechny inženýrské sítě, což zajišťuje vysoký standard bydlení.

**Exteriér a další vybavení**

Kromě hlavního obytného prostoru nabízí nemovitost řadu dalších atraktivních prvků, jako je zahradní domek s užitnou plochou 19 m2, který je ideální pro relaxaci nebo jako pracovní prostor, dále pak soukromý bazén, který přináší osvěžení během horkých letních dnů, a praktický skleník pro pěstování rostlin nebo zeleniny. Prostorná garáž a další místa na parkování na pozemku uspokojí potřeby rodin s více vozidly nebo návštěvami.

**Perfektní lokalita**

Zbraslav je známá svou nádhernou přírodou a klidným prostředím, které je ideální pro rodinné bydlení nebo pro ty, kdo hledají útočiště blízko městského ruchu, ale přitom v dosahu centra Prahy. Oblast nabízí kompletní občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů, restaurací a kaváren, stejně jako výbornou dopravní dostupnost.

**Ideální pro vaši rodinu**

Tento dům je skvělou volbou pro každého, kdo hledá komfort, soukromí a kvalitu bydlení v jedné z nejžádanější čtvrti Prahy. Jeho poloha a vybavení z něj činí ideální domov pro rodiny s dětmi, páry hledající klid nebo i investory, kteří ocení jeho hodnotu a lokalitu.

**Zveme vás na prohlídku**

Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro další informace nebo domluvení osobní prohlídky. Těšíme se na vaši návštěvu a jsme přesvědčeni, že potenciál tohoto domu a jeho okolí vás nadchne.

V případě potřeby vám rádi pomůžeme s financováním.

Parametry domu

Cena
18 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Pod spravedlností, Praha 5 - Zbraslav
ID
2024008
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
196 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1164 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Leo Kopecký, MBA

Bc. Leo Kopecký, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti