Prodej rodinného domu, Žďár, 332 m2

Žďár

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Žďáru

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům na statku, ve kterém jsou v současnosti vytvořeny 2 bytové jednotky 3+1 se samostatnými vchody. Nemovitost takto tvoří funkční celek s uzavřeným dvorem, kam není ze žádné strany vidět. Dvůr lze využívat oběma bytovými jednotkami, případně nutnosti soukromí lze využívat pouze jednou, druhá jednotka by využívala k tomuto účelu část zahrady. K dispozici také 2 stodoly, uzamykatelná garáž a parkování pro min. 3 další auta.

Objekt je v původním stavu z 80tých let, přičemž před cca 10ti lety byly provedeny některé opravy - vnitřní omítky, topný systém předělán do mědi vč. výměny kotle a napojení kotle na tuhá paliva, tedy lze topit i tímto způsobem a snížit si výdaje za energie. Opravena byla také voda a odpady, vyměněna okna a položena nová podlaha se zateplením polystyrenem. Stropy jsou též zatepleny skelnou vatou. Samotný dům zateplen není, jelikož má 80 cm tlusté zdivo, tedy zateplovat jej není nutné. Lze využít i vodu ze studny, která je do domu přivedena. Nicméně vnitřní vybavení i dispozice již neodpovídají současným trendům a je nutno pro zvelebení domu počítat s investicemi do přestavby.

Celková zastavěná plocha je 716 m2 - dvůr je veliký 171 m2, zastavěná plocha domu činí 332 m2, zastavěná plocha zemědělských stavení 165 m2, zastavěná plocha garáže je 48 m2. Zahrada má velikost 1.745 m2, celkem mají pozemky 2.461 m2.

Objekt je přízemní, disponuje větším sklepem a půdou, která v tuto chvíli není využita, a kterou lze přebudovat na podkrovní bydlení v souladu s platným ÚP obce. Od domu jste autem za 5 min. na nádraží v Rájci Jestřebí, ze kterého jste vlakem za 40 min. na hlavním nádraží v Brně. Též se můžete vydat na druhou stranu na Svitavy. Autem jste od domu v Králově Poli v Brně za 30 minut. Tedy dopravní spojení do velkých měst je velmi rychlé.

Dům je obydlený a stabilně udržovaný a je možné jej financovat hypotékou. V případě koupě by byl volný do 2 měsíců od přepisu na katastrálním úřadě. Více informací u makléře. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen, resp. je ve stádiu zpracování. V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu G.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Žďár
ID
IR3523
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
332 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
716 m2
Podlahová plocha
332 m2
Plocha nemovitosti
2461 m2
Plocha zahrady
1745 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Mgr. Ivo Rábl

Mgr. Ivo Rábl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žďáru (okr. Blansko)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti