Prodej rodinného domu, Pozořice, 120 m2

Pozořice

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc

(Financování Vám rádi zařídíme., včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Pozořicích

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji rohový rodinný dům stojící v Pozořicích ve velmi klidné ulici s nádherným výhledem do okolí. Jedná se o podsklepenou nemovitost, kde v přízemí je vybudována bytová jednotka o dispozici 3+1 - kuchyně vybavena linkou a jídelním koutem, obývací pokoj a dvě místnosti sloužící jako ložnice a dětský pokoj. Na zemi je položeno lino a dlažba. Koupelna je společná s WC a je zde umístěn sprchový kout. Udržovaná, suchá půda může posloužit k rozšíření dispozice domu o podkrovní vestavbu.
Vytápění domu zajišťuje plynový kotel, který je umístěn v technické místnosti ve sklepních prostorách. Z domu lze vyjít na dvorek, který může posloužit k relaxačním aktivitám, grilování apod. Na dvorek lze také vejít přímo z ulice. K parkování vozidla slouží prostorná garáž za domem, kde je ještě postaven hospodářský objekt a skladovací prostor.
Dům je možné ihned využívat, pro větší komfort je lepší menší rekonstukce. Kousek od domu je dětské hřiště, restaurace, posezení a kulturní dům.
Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena energetická třída G.
Městys Pozořice leží 15 km na východ od Brna, na úbočí Drahanské vrchoviny, která obyvatelům poskytuje možnost turistiky či cyklovýletů. Hned za městysem se rozprostírají rozlehlé lesy plné hub a lesních plodů. Samotné městečko je kompletně vybaveno pro spokojený život místních - od mateřské a základní školy přes obchody, úřady, hřiště až po lékaře. Pozořice jsou výborně dopravně dostupné do Brna, Slavkova (11 km) či Rousínova (9 km).
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.
Pokud Vás dům oslovil, zavolejte nám, rádi Vám zodpovíme Vaše dotazy a domem Vás provedeme.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Financování Vám rádi zařídíme., včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Pozořice
ID
00146
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
595 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Martina Polášková

Ing. Martina Polášková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pozořicích?

Podobné nemovitosti