Prodej rodinného domu, Vrchy, 168 m2

Vrchy

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v Vrchách

Informace k domu

Hledáte bydlení v klidném místě, ale do měst dostupné? Potřebujete zároveň prostor pro rodiče nebo dospívající děti? Nebo byste měli rádi podnikání v blízkosti domu? Tak právě pro vás máme speciální nabídku.

Jeden nebo rovnou dva domy spolu sousedící s celkovou rozlohou pozemku 3 731 m².

První dům již obývaný je s dispozicí 3+kk loftového typu. Jedná se o pasivní dům o výměře 135 m² s pozemkem o velikosti 1625 m² a energetickým štítkem PENB A. Prostorná zahrada nabízí venkovní terasu, venkovní prostor s oplocenou předzahrádkou a obrovský dřevník.

Druhý dům, s dispozicí 3+kk o velikosti 133 m² a pozemkem o rozloze 2 106 m², nabízí moderní zrekonstruovaný prostor s výhledem do zahrady s ovocnými keři a ovocnými stromy. Zde se váš domov může stát útočištěm plným klidu a krásy přírody.

Svým budoucím majitelům nabízí tyto nemovitosti díky své lokalitě příjemnou atmosféru bydlení. Okolí nabízí dětské hřiště, knihovnu a vycházkový okruh do Fulneku. Navíc se rychle a pohodlně dostanete do Nového Jičína, do Olomouce za 45 minut, do Ostravy za 31 minut.

Koupit si můžete rovnou oba domy najednou, nebo každý zvlášť. Cena za kompletní soubor nemovitostí je 9,6 mil Kč s možností domluvy na ceně dle vašeho záměru.

Vřele doporučujeme osobní prohlídku těchto nemovitostí, ať poznáte jejich pravý potencionál.
Rádi vám také poskytneme pomoc s financováním včetně hypotečního poradenství.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Vrchy
ID
4693
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
168 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
3731 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Silvie Jemelíková

Ing. Silvie Jemelíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vrchách?

Podobné nemovitosti