Prodej bytu 3+1, Praha - Vršovice, Vršovická, 85 m2

Vršovická, Praha 10 - Vršovice

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc

(Cena obsahuje veškeré poplatky i provizi RK.)

Prověřené firmy v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Hledáte prostorný byt v osobním vlastnictví, jenž uspokojí nároky na bydlení i pro větší rodinu? V domě, který nedávno prošel kompletní rekonstrukcí? V lokalitě s výbornou dostupností do centra a s veškerou občanskou vybaveností? Jste na správném místě, byt o dispozici 3+1 a s komfortní rozlohou 85m2 jde právě nyní do prodeje.

Bytová jednotka č.3 se nachází v domě stojícím víceméně naproti obchodnímu centru Eden, a to ve zvýšeném 1. nadzemním podlaží s okny ve výšce okolo 3 metrů nad úrovní chodníku. Dovnitř Vám tedy z ulice opravdu nikdo neuvidí. Drtivá většina oken směřuje na jihozápad a zajišťují tak většině interiéru během dne dostatek světla.

Ložnice a dětský pokoj (který ale může stejně tak dobře být i pracovnou) jsou orientovány na severovýchod do klidného dvora. Byt jako takový je nyní kompletně vyprázdněn a je určen k rekonstrukci novými majiteli. Budete si ho tedy moci přizpůsobit vlastním potřebám a vlastnímu vkusu. Velkorysé prostory skýtají mnoho možností, jak úpravy provést, je zde mimo jiné mnoho úložného prostoru, který si přímo říká o vybudování vestavěných skříní.
Podlahy jsou ve všech třech pokojích tvořeny původními parketami a zbytek místností je pokryt dlažbou.

Dům je postaven z poctivé cihly a jak jsem již zmiňoval, byl nedávno kompletně rekonstruován. Má nové zateplení i fasádu, nové interiéry s kamerovým systémem, plastová okna, střechu i výtah. Bonusem může být i podzemní atomový kryt. V současné době se ještě pracuje na hydroizolaci. Součástí prodeje je i klasická sklepní kóje v suterénu.

Za rohem najdete fotbalový stadion Eden a vedle něj se nachází i obchodní centrum stejného jména. Samozřejmostí jsou školy, školky, dětská hřiště, mnoho restaurací a všelijakých obchodů, plavecký stadion, zimák a určitě využijete i farmářských trhů na Kubáni. Kousek od domu je tramvajová i autobusová zastávka, spojení do centra Prahy zajistí také dvě nejbližší stanice metra Strašnická či Náměstí Míru anebo zbrusu nová stanice vlaku překvapivě pojmenovaná zase Eden.

Je tedy naprosto jasné, že až si byt upravíte k obrazu svému, budete se zde cítit jako v ráji i Vy.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104829.

Parametry bytu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena obsahuje veškeré poplatky i provizi RK.
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Vršovická, Praha 10 - Vršovice
ID
N104829
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
85 m2
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Ervín Woller

Mgr. Ervín Woller

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 10?

Podobné nemovitosti