Prodej rodinného domu, Vrbátky, 106 m2

Vrbátky

6 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 786 Kč /za měsíc

(cena je včetně provize realitní kanceláře, právního servisu a dalších souvisejících nákladů na převod nemovitosti)

Prověřené firmy v Vrbátkách

Informace k domu

Vážení klienti, představujeme Vám kompletně zrekonstruovaný rodinný dům v obci Vrbátky, místní části Dubany s dobrou dostupností do Olomouce i Prostějova. Jedná se o rodinný dvoupodlažní dům, který není podsklepený. V jeho bezprostřední blízkosti se nachází kostel Narození Panny Marie a socha sv. Jana Nepomuckého, což místu propůjčuje zajímavý genius loci.

Dům má hlavní šikmou sedlovou střechu nad obytným 2. podlažím objektu RD. Obvodové zdivo je z cihel pálených o tl. 450, 600mm + omítky. Vnitřní zdivo je z cihel pálených i tvárnic Ytong. Dům pochází cca z roku 1960. Dům prošel v loňském roce kompletní rekonstrukcí: zateplení obvodového pláště budovy, zateplení podlahy v 1.NP, zateplení stropů a střechy, výměna výplní otvorů za tepelně izolační trojskla, nová střešní krytina. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje nové tepelné čerpadlo se 180 litrovým zásobníkem vody o výkonu 10 kWh v kombinaci s podlahovým topením. V celém domě jsou nové vnitřní omítky a dům je nově vymalovaný bílou barvou. Zajímavým prvkem jsou dřevěné trámy, které naleznete na několika místech v domě.

V přízemí se nachází prostorná chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem a prostorem pro jídelnu, ložnice a velká koupelna. Do druhého podlaží vede nádherné schodiště z masivního dřeva, po kterém dojdete do átria, které může sloužit jako místo pro relaxaci nebo jako pracovní kout. Tento prostor může být také oddělený příčkou a vznikl by tak další samostatný pokoj. V 2.NP se dále nachází prostor pro případnou druhou koupelnu, která již nebyla aktuálními majiteli realizována. Dominantou 2. NP je pak nadstandardně velký dětský pokoj, který bude bezesporu stačit pro dvě děti - je možné jej rozdělit na dva samostatné pokoje. Celková obytná plocha domu činí 106 m2.

K domu náleží předzahrádka o výměře 57 m2, kterou mohou budoucí majitelé využít např. jako parkovací stání, a prostor soukromé zahrady pro umístění pergoly, letní grilování nebo pěstování vlastního ovoce či zeleniny. Jelikož má zahrada jen 101 m2, tak nebudete muset trávit hodiny prací kolem domu, sekáním zahrady a její údržbou.

Dům nabízíme ve stavu, kdy již bude na nových majitelích, aby si vybrali a v domě dodělali finální podlahovou krytinu, interiérové dveře, interiérový nábytek a vybavení a v čase pak i koupelnu v 2. NP, pokud ji nebudou potřebovat ihned po nastěhování. V exteriérech pak na nové majitele bude čekat dokončení terasy s případným zastřešením a rekonstrukce cca 24 m oplocení, které může být např. obložené dřevem.

Tato nemovitost je vhodná pro klienty, kteří chtějí bydlet ve vlastním domě s vlastní zahrádkou a dobrou dostupností do nejbližších měst za prací a zábavou a současně nechtějí rekonstrukci starého domu. Zde již bylo vše důležité zrealizováno a noví majitelé si dům jen vybaví a dokončí drobné detaily.

Vaše dotazy rád zodpoví makléř nemovitosti.

Parametry domu

Cena
6 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize realitní kanceláře, právního servisu a dalších souvisejících nákladů na převod nemovitosti
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Vrbátky
ID
23020
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
106 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
244 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Lukáš Tomášek

Ing. Lukáš Tomášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vrbátkách?

Podobné nemovitosti