Prodej rodinného domu, Ústrašice, 345 m2 (ID: 2114552)

Ústrašice

5 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 735 Kč /za měsíc

(O ceně je možné jednat.)

Prověřené firmy v Ústrašicích

Informace k domu

Realitka Green ® vám ve výhradním zastoupení majitele zprostředkuje prodej rodinného domu ve velice vyhledávané lokalitě, v Ústrašicích, 2,4 km od Plané nad Lužnicí (veškerá občanská vybavenost).

Zastavěná plocha domu je 115 m2, plocha zastavěné zděné kůlny je 26 m2 a zahrada má výměr 647 m2.

Dům byl zkolaudovaný v r. 1991, je celý podsklepený - 3 sklepy, garáž, dílna – sušárna prádla, kotelna, uhelna. V 1. patře se nachází kuchyně, obývací pokoj, pracovna, spíž, koupelna a WC. V podkroví jsou tři pokoje, šatna, koupelna s vanou a WC + půdní prostor. Stavba má jednu terasu, jednu lodžii a balkon. Dům je zděný z tvárnic Porfix a příčkových cihel pálených dutých. Okna jsou od r. 2017 plastová s trojskly. Komín je dvouprůduchový, vyvložkovaný šamotovými vložkami.


Vytápění je zajištěno kotlem na tuhá paliva z r. 2017 s automatickým dávkováním. Je připravena přípojka na elektrokotel. Vodovod a kanalizace jsou obecní. Na zahradě je kopaná studna s užitkovou vodou. Na zahradě je studna s užitkovou vodou.
Zahrada je situovaná na jihovýchod, udržovaná, je na ní také zděná kůlna používaná na uskladnění otopu a nářadí, ale lze ji využívat jako garáž. Na pozemku jsou ovocné a okrasné stromy Před domem se nachází zpevněná plocha pro parkování osobního automobilu a předzahrádka. Jednou z předností nabídky je klidná lokalita obklopená hezkou krajinou okolních lesů. Ideální místo na procházky po okolí, pěšky či na kole. Krásnou přírodu máte přímo u domu. Nejedná se o povodňové pásmo. Nemovitost je vhodná i jako rekreační objekt.

Pro bližší informace a sjednání termínu prohlídky, prosím, kontaktujte inzerující makléřku z Tábora.

Parametry domu

Cena
5 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
O ceně je možné jednat.
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Ústrašice
ID
2023004
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
345 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
345 m2
Plocha nemovitosti
788 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Kateřina Drahotová

Kateřina Drahotová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ústrašicích?

Podobné nemovitosti