Pronájem bytu 1+1, Brno, Černého, 35 m2

Černého, Brno

11 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ vyúčtovatelná záloha na služby a energie 3.700,- Kč + elektřina + internet)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Hledáte bydlení v městské části Bystrc ? Aktuálně Vám nabízím k pronájmu byt v dispozici 1+1 s balkonem i samostatnou sklepní kójí, a to na ulici Černého, kde je stěhování možné od 15. července 2024!

Jedná se o bytovou jednotku o výměře 30 metrů čtverečních, která se nachází ve 2. NP panelového domu bez výtahu. Byt se skládá z předsíně, ze které se dostaneme do všech místností. Kuchyně spojená s jídelnou je zařízena menší kuchyňskou linkou s elektrickou troubou se sporákem a digestoří (lednice s mrazákem není součástí nájmu). Dále je k dispozici jídelní stůl s židlemi a také vestavěná spíž. Z kuchyně (i z předsíně) je přístupný samostatný pokoj. V pokoji zůstává pouze šatní skříň, jinak si jej můžete vybavit podle svých vlastních představ. Z pokoje je přístupná lodžie o výměře 3 metry čtvereční. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, zrcadlem, pračkou (případně je zde i dostatek místa na sušičku) i WC. K dispozici je také samostatná sklepní kóje.

Měsíční nájemné činí 11.000,- Kč + vyúčtovatelné zálohy za služby a energie 3.700,- Kč + elektřina se přepisuje na Nájemce + internet si Nájemce řeší sám po vlastní ose. Požaduje se vratná jistota ve výši 22.000,- Kč. Provize za zprostředkování je 14.700,- Kč + DPH 21 %. Byt je k nastěhování od 15. července 2024.

V těsné blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost i velice oblíbenou Oboru Holedná. Zastávka trolejbusu Filipova 30 se nachází těsně před domem. Zastávka autobusu Wollmanova 50, 51, 52 se nachází zhruba 10 minut chůze. Parkování je možné na přilehlých ulicích nebo parkovištích.

V případě dalších informací či osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat!

Parametry bytu

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ vyúčtovatelná záloha na služby a energie 3.700,- Kč + elektřina + internet
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Černého, Brno
ID
11776
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
30 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
35 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vendula Hanusová

Vendula Hanusová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Brně?

Podobné nemovitosti