Prodej pozemku pro bydlení, Rtyně nad Bílinou, Rtyně nad Bílinou, 6744 m2

8 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 126 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Rtyni nad Bílinou

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Exkluzivně Vám nabízíme soubor pozemků připravených k výstavbě rodinného domu se základovou deskou 247m2 na velmi lukrativním místě s výbornou dostupností do Teplic i Ústí nad Labem na okraji obce Rtyně nad Bílinou ve směru na Sezemice. Celkem výměra dotčených parcel činí 6744 m2 a konkrétně se jedná o stavební parcelu, mez a část lesa.
Na stavební parcele se nachází základová deska o rozměrech 13x19m. V desce jsou zabudované odpady, vodovod, přípojka elektro a prostup jako příprava pro přisávání vnějšího vzduchu ke krbu. Dále jsou zde umístěny 2 jímky na dešťovou vodu a na splašky. Jelikož se v obci bude budovat kanalizace a nebude jímka na splašky potřeba, bude možné ji po napojení na kanalizaci využít pro větší objem na jímání dešťové vody. Obsah jedné jímky je 15 m3.

V horní části pozemku stojí uzamykatelná chatka (stavební buňka). Pozemky majitelé původně kupovali jako dvě stavební parcely a následně se sloučily do jedné.

Na pozemek je přiveden el.proud (elektroměrová skříň je na hranici parcely a přípojka je přivedená do základové desky) a voda (vybudovaná revizní šachta a v desce připravená přípojka, zatím nepropojená). Nad částí stavební parcely vede linka vysokého napětí.

Čelní strana pozemku ve svahu je opřena do opěrné zdi z betonových pražců - příprava na vyrovnání pozemku před domem, zároveň je zde deponie zeminy určená pro finální zemní práce (není potřeba shánět dodatečnou zeminu pro vyrovnání pozemku).
Soubor pozemků se nabízí včetně projektu a platného stavebního povolení k výstavbě rodinného domu. V jeho dispozici jsou v suterénu navrženy vstupní prostory – závětří, sklady, dále zádveří, vstupní hala, účelová technická místnost a sociální zázemí. V přízemí a v podkroví je navržena kompletní bytová jednotka o velikosti 1+6 se spojovacím dvouramenným schodištěm, s ochozem tvaru U přístupným z obývacího pokoje a s koupelnami v obou podlažích.

Na pozemku je také v ceně ztracené bednění pro započetí stavby ( cca 10 palet), písek a štěrk. Dále je na pozemku k dispozici cca 100 pražců, původně určených k protažení opěrných zdí. Vše je součástí cenové nabídky.

Ohledně prohlídky a dalších informací neváhejte kontaktovat realitní kancelář.

Parametry pozemku

Cena
8 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
ID
2318
Plocha nemovitosti
6744 m2
Elektřina
230V
Doprava
Vlak, Dálnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality - Lišková, s.r.o.

Reality - Lišková, s.r.o.

Velká Hradební 2800/54, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Yvona Lišková

Yvona Lišková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Rtyni nad Bílinou?

Podobné nemovitosti