Prodej rodinného domu, Brno, Pod Ostrou, 281 m2

Pod Ostrou, Brno

24 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 114 377 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Brně

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji luxusní dům se zahradou ve zcela klidné městské části Brna, Brno-Ivanovice. Je to jedinečná příležitost pro ty, kteří hledají komfort, dostatek místa (plocha 281 m2) v kombinaci s kvalitním zázemím. Rodiny zde ocení prostorné prosvětlené místnosti, moderní uspořádání a dostatek venkovního prostoru 1 330 m2 s jezírkem. Zahrada nabízí dostatečné soukromí také díky vzrostlým stromům na okraji pozemku.

Dům se nachází na konci slepé uličky, kde vám nehrozí žádné nebezpečí z provozu jiných aut. Před dům pohodlně zaparkujete 3 auta, do garáže (31 m2) se pak vejdou 2 auta. V roce 2019 dům prošel rekonstrukcí – byly usazeny okna a dveře s trojskly, zateplena střecha, vyměněna garážová vrata a provedena rekonstrukce koupelen a WC.

Rozložení domu
Do domu můžete vejít hlavním vchodem nebo průchodem z garáže, do zahrady pak ještě z ulice brankou. Prostornou halou (19 m2) vejdete do obývacího pokoje (24 m2) spojeného s kuchyní (12 m2) a jídelnou (16 m2). Z obývacího prostoru se dostanete přímo na terasu nebo zahradu. O příjemnou pohodu v zimně se postará krb s venkovním přisáváním vzduchu, podlahové vytápění a jižní sluníčko. Pokud se naopak v létě budete chtít skrýt před sluncem, na terase je venkovní markýza a venkovní bezpečnostní žaluzie na všech dveřích a oknech.
V přízemí je dále situován pokoj pro hosty s dveřmi na terasu, prádelna se vstupem na zahradu, velká koupelna se dvěma umyvadly a sprchovým koutem.

V první patře naleznete 3 větší pokoje. Dva dětské pokoje s balkonem (19 a 21 m2) a ložnici (21 m2) se samostatnou šatnou (7 m2) a východem na terasu (8 m2). Samozřejmostí je prostorná koupelna se dvěma umyvadly a sprchovým koutem (7 m2), a samostatné WC. V prvním patře je vytápění řešené radiátory s regulací a klimatizačními jednotkami, které v létě zajištují také chlazení prostor.

Dalším benefitem domu je jeho podsklepení (44,15 m2), které je v současné době u staveb opravdovou výjimkou. Najdete zde tři místnosti pro dílnu nebo sklad, místnost s technickým zázemím včetně přípravy kompletních rozvodů k bazénu (filtrace, čerpadlo, ohřev) a také spíž na potraviny s ideální teplotou.

Vybavení domu
Energetická náročnost budovy je C, což znamená, že je energeticky úsporná a přispívá k nižším nákladům na vytápění nebo chlazení. Dům má od roku 2023 nainstalovanou vlastní FVE, která dokáže pokrýt část nákladů na bydlení – čtyři baterie a rozvody jsou umístěny v garáži. Dům je vytápěný kondenzačním plynovým kotlem s rozvody do podlahového vytápění a radiátorů. Voda je obecní plus vlastní studna na zalévání. Pohodlí vám při úklidu zajistí centrální vysavač Husky. Do domu se nedostane ani moucha – okna a dveře jsou osazeny sítěmi proti hmyzu. Třešničkou na dortu je pak využívání internetu zdarma, kvůli zesilovači poskytovatele.

ZFP Reality Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků + další benefity naší společnosti.

Kontaktujte realitního..

Parametry domu

Cena
24 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Pod Ostrou, Brno
ID
1335
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
281 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1330 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Martin Valihrach

Mgr. Martin Valihrach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti