Prodej garáže, Jihlava, 17 m2

Jihlava

740 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 527 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jihlavě

Informace k nemovitosti

Mám pro vás jedinečnou nabídku v podobě garáže na Březinkách v Jihlavě umístěnou v garážovém domě. Hlavními výhodami garáže jsou: Elektřina s odpočtovými hodinami s minimálními ročními náklady; Přístup k myčce přímo v garážovém domě, včetně dvojitého jištění uzamčenou garáží a k tomu zabezpečeným celým parkovacím domem.

Tato garáž je ideálním řešením pro ty, kdo chtějí mít své vozidlo v bezpečí a zároveň v komfortním prostředí s moderním vybavením. Případně pro ty, kteří chtějí investovat své peníze do nemovitosti, která nejen že roste na hodnotě, ale generuje i pravidelný příjem v podobě nájmu. Aktuálně má garáž totiž i své dlouholeté, spolehlivé nájemníky, kteří jsou připraveni jak na variantu pokračování nájmu, tak i na variantu vyklizení pro Vašeho motorového člena rodiny. Proto pokud hledáte investici, nabízí tato garáž zhodnocení od prvního dne, kdy bude Vaše, bez dlouhého a nejistého výsledku v podobě nalezení spolehlivých nájemníků.

Nečekejte dlouho a zajistěte si své parkování v Jihlavě s veškerými výhodami, které nabízí možná právě Vaše nová garáž. Buďte v bezpečí a pohodlí s naším garážovým domem!

Umíte si představit být novými majiteli této garáže? Pokud ano, těším se na Vás na prohlídce, neváhejte tedy a zavolejte si o ni.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Parametry nemovitosti

Cena
740 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Jihlava
ID
22400
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
17 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
17 m2
Plocha nemovitosti
17 m2
Elektřina
230V
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Lukáš Kubala

Bc. Lukáš Kubala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje garáží v Jihlavě?

Podobné nemovitosti