Prodej rodinného domu, Abertamy, Pražská, 360 m2 (ID: 2111241)

Pražská, Abertamy

9 999 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 657 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Abertamech

Informace k domu

V Krušných horách prodáváme velice zajímavě řešený velký rodinný dům v klidné ulici Pražská v obci Abertamy. Pozemek o výměře 151 m2 se zastavěnou plochou 102,4 m2 s minimální okolní údržbou je ideální možností vícegeneračního bydlení, penzionu nebo prostě domu pro větší rodinu.
V přízemí domu najdete vstupní halu s vestavěnými skříněmi, chodbu, toaletu s umyvadlem a obývací část, která se skládá ze dvou propojených místností s krbovými kamny a prostorné kuchyně.
V prvním patře jsou dva samostatné vstupy do pokojů a každý vstup má dvě průchozí na sebe navazující místnosti. Pro tyto pokoje je k dispozici koupelna s vanou a toaleta.
Schody do podkroví vás dovedou do krásného otevřeného prostoru, kde je kuchyňská linka, jídelní kout, obývací část s vestavnou skříní a další koupelna se sprchovým koutem a WC.
Spací část najdete úplně nahoře pod sedlovou střechou a střešními okny. V domě jsou celkem dvě koupelny a každé patro má svou toaletu.
Vytápění je zajištěno plynovým nebo elektrickým kotlem popř. krbovými kamny v přízemí. Záleží tedy jen na vás jaký zdroj energie použijete v daný okamžik. Vhodnou kombinací jednotlivých zařízení jede dům v ekonomickém režimu lépe než byste tušili.
Dům je napojen na všechny sítě tedy, vodovod, kanalizaci, elektřinu i plyn.
V zadní části domu je prostorná terasa vhodná na grilování a posezení s přáteli.
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem novele zákona č.406/2000Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třida této nemovitosti.
Na proti přes ulici najdete zahradu o výměře 205 m2 se zděnou garáží, zahradní komorou a sedlovou střechou a zastavěnou plochou 41 m2.
Dům je postavený kousek od centra obce ale zároveň v klidné obytné části Abertam. Při pohledu z okna vidíte lyžařský a volnočasový, lanový areál Plešivec, který je po silnici vzdálen 1,3 km. Ve městě je též napojení na běžkařskou Krušnohorskou magistrálu. Lyžařský areál Klínovec a Boží dar jsou vzdáleny cca 8 km nebo pro milovníky cyklistiky zde najdete mnoho cyklotras. Ve městě je ZŠ, MŠ, obchod, Obecní úřad, pošta, prodejna statku a restaurace. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Případné financování vám rádi zajistíme.

Parametry domu

Cena
9 999 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Pražská, Abertamy
ID
P06769
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
360 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
102 m2
Podlahová plocha
360 m2
Plocha nemovitosti
151 m2
Plocha zahrady
205 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Pavla Vohradská

Pavla Vohradská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Abertamech?

Podobné nemovitosti