Prodej pozemku pro bydlení, Unhošť, K Údolí, 2113 m2 (ID: 2110448)

K Údolí, Unhošť

10 620 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 612 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu a provize.)

Prověřené firmy v Unhošti

Úklidové služby

Informace k pozemku

V blízkosti hlavního města Prahy, v srdci malebné chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko, na okraji historického města Unhošť, se rozkládá pozemek s neoddiskutovatelným potenciálem. S výměrou 2113 metrů čtverečních a sofistikovanou orientací na jihozápad nabízí tento pozemek dokonalé spojení přírody a moderního životního stylu.

Pozemek skýtá nenapodobitelný výhled na nedotčený les, který může inspirovat vaše plány na nový domov. S mírným sklonem směrem k lesu poskytuje ideální možnost pro vytvoření jedinečného obydlí. Bez ohledu na to, zda si přejete panoramatické okno s výhledem na stromy, nebo tajné zákoutí, tento pozemek otevírá dveře pro vaši kreativitu.

V bezprostřední blízkosti najdete školy, restaurace, obchody a zdravotní péči. Optimální dopravní dostupnost do Prahy autem je zajištěna do 15 minut, a pro ty, kdo upřednostňují hromadnou dopravu, je autobusová zastávka integrovaného systému pražské dopravy prakticky přímo před vámi.

Na pozemku se nachází vlastní vrtaná studna a je připravený projekt pro exkluzivní zděnou rodinnou rezidenci s dvojgaráží od renomované společnosti Canaby. Tento projekt zaujme svým designem a funkcionalitou. Kompletní realizace této rezidenční perly je k dispozici za jedinečnou cenu 9 milionů korun, zahrnující veškeré náklady na výstavbu.

Veškeré přípojky jsou již připraveny na hranici pozemku, což zjednodušuje proces připojení na potřebné sítě. Nyní máte jedinečnou příležitost zrealizovat svůj sen o luxusním a harmonickém bydlení v blízkosti přírody a výhod městského života. Nebojte se nás kontaktovat a učiňte tento pozemek základem pro vaše nové začátky.

Parametry pozemku

Cena
10 620 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu a provize.
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
K Údolí, Unhošť
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2113 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Janet Lešták, MBA.

Ing. Janet Lešták, MBA.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Unhošti?

Podobné nemovitosti