Prodej rodinného domu, Petrov, 140 m2

Petrov

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Petrově

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje výjimečnou příležitost stát se majitelem rodinného domu se zahradou v malebné lokalitě Petrov u Hodonína. Tento domov nabízí kombinaci komfortního bydlení, praktickosti a skvělé dostupnosti.

Rodinný dům se rozprostírá na pozemku o celkové velikosti 947 m², z čehož zastavěná plocha domu činí 170 m² a zahrada poskytuje úžasných 777 m² pro vaše rodinné aktivity, relaxaci nebo zahradničení. Nemovitost se skládá ze dvou bytových jednotek – první 2+1 a druhá 1+1, což nabízí flexibilitu pro velkou rodinu, případně šanci ponechat si jednu jednotku pro sebe a druhou pronajmout. První bytová jednotka o velikosti 2+1 zahrnuje kuchyň, obývací pokoj, ložnici a WC. Druhá bytová jednotka 1+1 se skládá z technické místnosti, ložnice, koupelny a obývacího pokoje spojeného s kuchyní.
V celém domě je provedena kompletní elektroinstalace v mědi, s výjimkou svítidel ve stropě, které jsou z hliníku. Dům s dobrým stavem objektu je připravený i na rekonstrukci podle vašich představ.
Pro vaše vozidla je připraveno bezpečné parkování ve dvoře s průjezdnými vraty, které jsou dostatečně široká (2,7 m) a vysoká (3 m) pro pohodlný vjezd.

Lokalita rodinného domu v Petrově u Hodonína je dalším z jeho mnoha předností. Občanská vybavenost zahrnuje vlakovou i autobusovou zastávku, poštu, základní i mateřskou školu, obchod, knihovnu, dětské hřiště, restauraci, zdravotnické zařízení, cyklostezky, přístav a vinné sklípky. Pro milovníky přírody a aktivity na čerstvém vzduchu nabízí lokalita široké možnosti využití volného času.

Nedaleká Strážnice (3,7 km) a Hodonín (15 km) rozšiřují nabídku občanské vybavenosti a kulturních zážitků.

Cena nemovitosti je stanovena na 3 690 000 Kč.

Na zateplení vaší nemovitosti můžete získat dotaci až do výše 800.000 Kč včetně výměny oken, a k tomu další atraktivní bonusy.

Neztrácejte čas a přijďte se podívat na domov, který by mohl být právě vaším. Tato nemovitost představuje nejen skvělou investici, ale i příležitost pro klidné a pohodlné bydlení. Neváhejte nás kontaktovat pro další informace nebo pro domluvení prohlídky. Těšíme se na vaši návštěvu a případné dotazy. Ev. číslo: 646879.

Parametry domu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Petrov
ID
647493
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
170 m2
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
947 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
135 kWh/m2 za rok
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Jiří Kejšar

Jiří Kejšar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Petrově (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti