Prodej rodinného domu, Břehy, Bahníkova, 140 m2

Bahníkova, Břehy

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Břehách

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v Břehách u Přelouče. K domu náleží pozemek o celkové ploše 445 m2.
Jedná se o nepodsklepený rodinný dům se 2 bytovými jednotkami (3+1 a 2+1), který v letech 2019 až 2020 prošel rozsáhlou rekonstrukcí.

Byt 3+1 má následující dispozici: předsíň, prostorná kuchyně, koupelna, technická místnost, obývací pokoj s krbem, 2 ložnice, vstup do půdních prostor, kde je možné vybudovat další 3 pokoje, a nebo třetí byt.
Byt 2+1 má samostatný vstup, v přízemí se nachází prostorná kuchyně, koupelna a schodiště do patra, v 1. patře je obývací pokoj a ložnice.

Vytápění má každý byt řešený samostatným plynovým kondenzačním kotlem s teplovodními radiátory, výhodou bytu 3+1 je možnost přitápění v krbu v obývacím pokoji, a dále je možné teplo rozvádět průduchy v podhledech, které vedou teplo i do dalších obytných pokojů.
Ohřev vody je buď z elektrického bojleru (v bytě 3+1) a zásobníkem k plynovému kotli (v bytě 2+1). Dům je připojený na elektřinu, obecní vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází i vlastní kopaná studna, kterou je možné využívat na zalévání zahrady. Na zahradě je dále garáž, dřevník a kůlna.

Obec Břehy disponuje širokou občanskou vybaveností – škola, školka, obchod, hospoda, sportoviště. Širší občanská vybavenost je v nedaleké Přelouči či Lázních Bohdaneč. Obec Břehy je i dobře dopravně dostupná do Pardubic či na dálnici D11 na Prahu, Kolín či Hradec Králové.
Dům je vhodný pro vícegenerační bydlení a nebo i jako investice k pronajímání.

Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Bahníkova, Břehy
ID
129688
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
245 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
190 m2
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
445 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Monika Dvořáková

Ing. Monika Dvořáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Břehách?

Podobné nemovitosti