Prodej pozemku pro bydlení, Mladé Buky, 4486 m2

Mladé Buky

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Mladých Bukách

Informace k pozemku

Tímto Vám nabízíme k prodeji soubor tří pozemků, které tvoří jeden celek o souhrnné ploše 4.486 m2. Pozemky jsou umístěny na slunném, rovinatém místě v klidné části Hertvíkovic (katastrální území), jež jsou součástí městyse Mladé Buky. Z místa se do okresního města Trutnova dostanete autem za cca 10 min., do Vrchlabí za 20 min.

Přístup: z obecní asfaltové komunikace, jež je v návaznosti na hlavní tah Trutnov – Vrchlabí.

V současné době se na části pozemku st.p.č. 14 nachází stavba stodoly, která je ve špatném technickém stavu. Pozemek je vhodný pro výstavbu zejm. rodinného domu nebo může představovat zajímavou investici do budoucna. Dle aktuálního ÚP jsou předmětné pozemky vedený jako plochy bydlení – v rodinných domech venkovského typu. Bližší specifikace ploch (BV): hlavní využití – bydlení v rodinných domech. (převzato z ÚP)

Inženýrské sítě: elektřina – nadzemní vedení nad částí pozemku, veřejný vodovodní řád prochází pozemkem, kanalizace na hranici pozemku.

Okolní zástavba se stává z venkovských, rodinných domů a rekreačních objektů.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Mladé Buky
ID
01SP2407
Plocha nemovitosti
4486 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Hendrychová Martina

Mgr. Hendrychová Martina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mladých Bukách?

Podobné nemovitosti