Prodej pozemku pro bydlení, Děčín, 1013 m2

Děčín - Děčín XXV-Chmelnice

2 228 600 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 621 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Hledáte ideální pozemek pro výstavbu vašeho nového domova v přírodě a přitom v blízkost centra města Děčín? Máme pro Vás prodej stavebního pozemku v TOP lokalitě Děčín XXV-Chmelnice s nádhernými výhledy na okolní panorámata.

Jedná se o obdélníkovou parcelu se zpevněným příjezdem s připojením k vodovodnímu řadu na hranici pozemku, elektrický antoníček již postaven na okraji pozemku u příjezdu. Pozemek je ze dvou delších podélných stran oplocen, což snižuje náklady na výstavbu. V horní části terén zpevněn čedičovou opěrnou zdí a osazen plotem, ve spodní části je po celé délce pozemek oplocen. Místo je po celý den slunné, okolní příroda vybízí přímo k relaxu. Za pozemkem se nachází rozlehlé pole, což zvyšuje lukrativitu místa.

Lokalita je velice oblíbená, pokud hledáte klidné bydlení pro Váš rodinný život, tak toto místo čeká přímo na Vás.

Do centra města Děčín se dotanete za pouhých 5 min vozem. Veškerá občanská vybavenost v Chrochvicích, obchody, MHD, ZŠ, MŠ Želenice nebo Vilsnice, 5 km od Tesco Děčín, výborná dostupnost do Ústí nad Labem. Více info v RK u agenta.

Parametry pozemku

Cena
2 228 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Děčín - Děčín XXV-Chmelnice
ID
00258
Plocha nemovitosti
1013 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Alena Písaříková

Alena Písaříková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Děčíně?

Podobné nemovitosti