Prodej bytu 3+1, Olomouc - Svatý Kopeček, Dvorského, 90 m2

Dvorského, Olomouc, Svatý Kopeček

7 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 551 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Olomouci

Informace k bytu

Vážení klienti,

Pokud toužíte po klidném zdravém bydlení s bonusem atraktivní lokality, pak by neměla ujít vaší pozornosti naše zajímavá nabídka.

Nabízíme k výhradnímu prodeji prostorný cihlový byt 3+1 s garáží, třemi balkony a velkým sklepem, koncipovaný ve 2NP bytového domu obklopeného zelení na ulici Dvorského ve velmi vyhledávané lokalitě v Olomouci – Svatém Kopečku.
Byt se nachází v převážně původním udržovaném stavu a svým budoucím majitelům nabízí komfortní užitnou plochu 90 m2 + 3x balkon + 6 m2 sklep + 15 m2 garáž umístěna v přízemí bytového domu.

Dispozici bytu tvoří vstupní chodba, tři neprůchozí pokoje, kterým dominuje rozlehlý obývací pokoj s balkonem, ložnice s balkonem, dětský pokoj, kuchyně se špajzem, další chodba s vestavěnými skříněmi se vstupem na menší balkon, vybavena vestavěnými skříněmi.

Sociální zázemí bytu tvoří koupelna s vanou a samostatná toaleta.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje lokální plynový kotel.

Nemovitost byla svého času ze strany renovovaného architekta velice dobře a nadčasově navržena s velkým důrazem na praktický uživatelský komfort, který důstojně obstojí i ve srovnání se současnými trendy.

V rámci společných prostor je v domě k dispozici kolárna, bývalá kotelna, a především velká půda, vhodná k adaptaci na další bytovou jednotku.

Velice příjemné bydlení v atraktivní lokalitě poutního místa Svatý Kopeček, vhodné především pro mladé rodiny s dětmi.

Z důvodu dočasné absence Průkazu energetické náročnosti budovy uvádíme ze zákona třídu G.

Parametry bytu

Cena
7 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Dvorského, Olomouc, Svatý Kopeček
ID
289/24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
90 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Daniel Maciuch

Daniel Maciuch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti