Prodej vily, Mělník, 240 m2 (ID: 2108422)

Mělník

11 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 758 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Mělníku

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji unikátní nízkoenergetické bydlení v okresu Mělník.

Dvougenerační dům nabízí dispozici 5+1 a 1kk s vlastním vchodem. Dům je v nejvyšším standardu, který splňuje požadavky i těch nejnáročnějších klientů. Standard zahrnuje italskou dlažbu, omyvatelné benátské omítky, podlahové topení, klimatizaci a italský nábytek. Dům se dá vytápět buď tepelným čerpadlem či kotlem na biomasu nebo dříví, jedná se tedy o velmi úsporné bydlení.

Ve druhém patře najdeme tři velké ložnice, dvě z nich disponují vlastní šatnou. Na master ložnici navazuje vlastní koupelna s vanou a toaletou. V prvním patře najdeme další pokoj, který může sloužit například jako pracovna a velkorysý obývací pokoj s elektrickým krbem a kuchyňským koutem s ostrůvkem. Umístěna je zde také technická místnost a koupelna se sprchovým koutem a WC. Výjimečné je, že součástí domu je také další jednotka 1kk se samostatným vchodem a dům tak splňuje požadavky na dvougenerační bydlení či bydlení spojené s podnikáním.

Velkou výhodou je energetická úspora. Měsíční náklady na energie včetně vytápění jsou cca 2 160,- Kč. K domu také patří bazén a venkovní vybavená kuchyň s posezením, ideální pro rodinné a přátelské setkávání. Veškeré vybavení domu je již zahrnuto v ceně. U projektu je výhodná nabídka převzít hypotéku 2,19% do roku 2028.

V bezprostřední blízkosti domu je klidná zástavba rodinných vil a škola i školka, obchody a nový sportovní areál.

Parametry domu

Cena
11 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Mělník
ID
Y&T-WXKRH
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
580 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Lucie Žarkovič

Lucie Žarkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Mělníku?

Podobné nemovitosti