Prodej rodinného domu, Bujanov - Skoronice, 100 m2

Bujanov, Skoronice

Rezervováno
5 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 829 Kč /za měsíc

(REZERVACE)

Prověřené firmy v Bujanově

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zděného rodinného domu, 4+1, poloviny dvojdomku, se zahradou, garáží a krytým stáním, v obci Skoronice.

Jedná se o podsklepený dům s vestavěným podkrovím ze 70-80 let, se zastavěnou plochou 105 m², který prošel postupně modernizací. Byla provedena izolace proti spodní vodě, vyměněna okna, elektroinstalace, všechny dveře a zárubně, rozvody vody, kanalizace, podlahy a dubové schody. Při výměně krytiny za tašky Bramac, byla střecha zateplena foukanou izolací s Rakouska. V roce 2017 byla zhotovena zimní zahrada, parkovací stání na vlastním pozemku před plotem, viz mapa z KU, v r. 2019 výměna podlah v obýváku. Kuchyňská linka je z r. 2021 a mnoho dalšího.

Na udržované zahradě s ovocnými stromky je k dispozici zahradní domek a zastřešené posezení, pergola, ke které je přivedena elektřina i voda a venkovní krb. Parkování možné za branou na vydlážděné ploše, v garáži o zast. ploše 30 m² a na již zmíněném pozemku před plotem a pod zastřešeným parkovacím stání.

Vytápění ústřední s elektrokotlem, ohřev vody bojlerem. voda obecní z řadu, odpad sveden do kanalizace.

Celková plocha pozemků činní 928 m², z toho 105 m² zastavěná vlastním domem.

Skoronice, část obce Bujanov, se nachází na dopravní tepně E55, která však z brzkým zprovozněním dálnice D3 výrazně utichne, jen 4 km od Kaplice a 8,8 km od hraničního přechodu Dolní Dvořiště.

S případným profinancováním hypotékou vám ochotně pomůže náš finanční specialista. Komplet foto na stánkách makléře dumrealit.cz/kejsar. Ev. číslo: 646856.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
5 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
REZERVACE
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Bujanov, Skoronice
ID
647470
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
105 m2
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
928 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
235 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální elektrické
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Kejšar

Jiří Kejšar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bujanově?

Podobné nemovitosti