Prodej rodinného domu, Sezemice - Počaply, 99 m2

Sezemice, Počaply

7 768 982 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 025 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prověřené firmy v Sezemicích

Informace k domu

Objevte bungalov, kde 89,72 m² užitkové plochy představuje vrchol praktického a inteligentního designu. Tento domov je skvělým příkladem, jak může být každý centimetr prostoru využit k maximalizaci komfortu a funkčnosti – od trojice pokojů po prostorný obývací pokoj s kuchyní a bezbariérovým přístupem na krytou terasu či zahradu.

RD Rýmařov, dodavatel s půlstoletou tradicí má důvěru více než 26 000 rodin, znamená nejen synonymum spolehlivosti, ale i záruku nadstandardní kvality. S využitím precizní CNC prefabrikace a konstrukce z KVH hranolů, doplněné o materiál Fermacell pro stěny, slibuje tento domov nejen perfektní odolnost a vzduchotěsnost, ale i dlouhodobou udržitelnost stavby. Přidáváme ještě jednu dimenzi kvality s obvodovými stěnami poskytujícími mimořádnou tepelnou izolaci s koeficientem U = 0,120 W/m², což zajišťuje nejen úspory energie, ale i celkový komfort bydlení.

Díky špičkovému tepelnému čerpadlu Vzduch - Voda, podlahovému teplovodnímu vytápění a mimořádné tepelné izolaci od základů až po střechu dosahuje dům energetické třídy A. Fotovoltaický systém ON GRID a akumulace do zásobníku TUV posouvají efektivitu a udržitelnost na novou úroveň, snižují provozní náklady a chrání životní prostředí. Navíc, díky přípravě pro venkovní žaluzie, můžete dům v budoucnu bez problémů dovybavit venkovním stíněním a tak snadno ovládat množství přirozeného světla ve vašem domově a zároveň zvyšovat jeho bezpečnost a tepelný komfort.

Vše zařízeno a připraveno pro vaše bezproblémové bydlení – a to vše v ceně, která zahrnuje nejen pozemek a novostavbu, ale i možnost individuální úpravy podle vašich představ. Pokud hledáte něco opravdu jedinečného, projekt "Počapelské Chalupy u Pardubic" nabízí 33 pozemků pro váš vysněný domov. Pokud by Vám nabídka typových domů nevyhovovala, můžete si zakoupit pozemek i samostatně a výstavbu řešit individuálně

Navštivte náš web a nechte se inspirovat možnostmi, které vám rodinný bungalov 90 nabízí. Je to nejen o bydlení, je to o životním stylu, který si zasloužíte.

Parametry domu

Cena
7 768 982 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Sezemice, Počaply
ID
59514
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
99 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
126 m2
Plocha nemovitosti
588 m2
Plocha zahrady
462 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sezemicích (okr. Pardubice)?

Podobné nemovitosti