Prodej rodinného domu, Strakonice, Vodárenská, 230 m2

Vodárenská, Strakonice

8 997 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 877 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Strakonicích

Informace k domu

Jste velká rodina a hledáte kompromis mezi bydlením ,,jako na vesnici“ a současně docházkovou vzdáleností do centra města? Tak tento rodinný dům na Habeši ve Strakonicích je pro Vás ideální volbou. Dům je situován v ulici Vodárenská, má dvě nadzemní podlaží a stojí na pozemcích o celkové rozloze 937 m2.

Vytápění domu je zajištěno tepelným čerpadlem. Pokud ovšem dáváte přednost jinému způsobu vytápění tak je k dispozici i přípojka na plyn. Nemovitost je napojena na kanalizaci a vodovod. Nad rámec vodovodu se na pozemku nachází i vrtaná studna.

Pokud jste až doposud řešili nedostatek místa a soukromí jednotlivých členů domácnosti tak tomu je nyní konec. Dům vyniká zejména svoji velkorysou podlahovou plochou a každý člen domácnosti si tak najde své útočiště.

Hlavní obytné části v prvním patře dominuje krbem vybavený obývací pokoj, na který přímo navazuje prosluněný balkon. Ideální místo na šálek ranní kávy. Kromě obývacího pokoje může být centrem Vašeho nového domova i na kuchyň navazující jídelna, která pojme stůl až pro osm lidí. Ložnice se stane místem pro klidný a nerušený spánek, zatímco dětský pokoj poskytne prostor pro každodenní aktivity Vašich ratolestí. Další pokoj může plnit funkci kanceláře, pracovny, nebo hobby místnosti.

Praktické využití jistě najde i přízemí, které disponuje jednak dostatkem úložných prostor, ale především separátní obytnou částí s vlastním sociálním zařízením a nemovitost tak může skvěle posloužit jako dvougenerační dům.

O parkování je také postaráno. Kromě hlavní garáže, která je umístěna v domě je k dispozici i další samostatná garáž.

Zahrada jistě potěší milovníky grilování, nadšené zahrádkáře a poskytne dostatečný prostor pro dětské hry. V neposlední řadě pak oceníte možnost užívat si dlouhé procházky v přilehlých lesích, případně posezení u piva v nedaleké hospodě.

Neváhejte mi napsat, nebo zavolat. Domluvíme si společnou prohlídku a vy se se tak budete moct přesvědčit, že tento dům pro Vás bude ideálním místem pro život.

Parametry domu

Cena
8 997 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Vodárenská, Strakonice
ID
11602
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
152 m2
Plocha nemovitosti
937 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. František Mach

Ing. František Mach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Strakonicích?

Podobné nemovitosti