Prodej rodinného domu, Rudná, Masarykova, 237 m2

Masarykova, Rudná

16 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 064 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Rudné

Úklidové služby

Informace k domu

INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST !
Město Rudná se řadí k atraktivním lokalitám a to nejen z důvodu strategického umístění 5 minut od Prahy, ale také díky své ekonomické prosperitě, rozvinuté dopravní infrastruktuře a kompletní občanské vybavenosti.

Představujeme k prodeji rodinný dům, který nabízí hned 4 funkční prostory k podnikání i k pronájmu se zajímavým ročním obratem, ale může posloužit i jako skvělé zázemí pro více generační bydlení.
Jeden rodinný dům a hned několik možností, jak zužitkovat potenciál této nemovitosti a ihned začít profitovat.
1. Komerční prostor se sociálním zázemím a kuchyňkou, který je v současné době pronajatý a slouží jako psí salón (vchod přímo z hlavní ulice). Užitná plocha této komerce je 21,9 m2.
2. Bytová jednotka 2+1 po kompletní rekonstrukci se spokojeným nájemníkem v 1.NP, kdy podlahová plocha bytu činí 50,9 m2.
3. Bytová jednotka 3+kk po kompletní rekonstrukci umístěná v 2.NP rodinného domu s podlahovou plochou 68 m2, která je také pronajata slušnému a platícímu nájemníkovi.
4. Komerční prostor, který je tvořen dílnou o výměře 76 m2 a kanceláří s toaletou s výměrou 11 m2. Jedná se o několik let zajetou firmu, která se zabývá čištěním interiéru motorových vozidel se zajímavým ročním obratem. Majitel je připraven předat budoucímu majiteli i svou dlouholetou klientelu v pokračování této činnosti včetně veškerého know-how.

K dispozici za dílnou je pak i klidová zóna zahrady, kde je umístěná zastřešená pergola s venkovními roletami pro maximální soukromí a relax s přáteli.
Přidávám i pár technických informací. Z inženýrských sítí je k dispozici : el. energie, obecní voda, kanalizace. Možnost připojení na plyn, který vede přes hlavní ulici Masarykova. Vytápění pro celý objekt je řešeno elektrokotlem, kdy každá bytová i nebytová jednotka má svůj vlastní elektroměr.

V Rudné je kompletní občanská vybavenost – obecní úřad, banky, pošta, škola, školka, zdravotnické zařízení, restaurace, obchody, supermarket LIDL, sportovní vyžití, tenisové kurty a mnoho dalšího.

V případě zájmu o detailnější informace případně o osobní prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Rádi pomůžeme i s financováním nemovitosti.

Parametry domu

Cena
16 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Masarykova, Rudná
ID
9730
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
237 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
211 m2
Plocha nemovitosti
517 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)

BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rudné (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti