Prodej rodinného domu, Praha - Kobylisy, Pod hliništěm, 200 m2 (ID: 2103976)

Pod hliništěm, Praha 8 - Kobylisy

Rezervováno
18 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 501 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k domu

Prodej krásného RD 6+kk v lukrativní vilové zástavbě Kobylisy, Praha 8.

Bydlení na klidném a bezpečném místě v širším centru Prahy a přitom v přírodě nedaleko lesoparku Okrouhlík. Tuto jedinečnou nabídku lze využít pro rodinné bydlení i jako výhodnou investiční příležitost.

Nemovitost zkolaudovaná v roce 2007 je postavena z kvalitních a osvědčených materiálů. Dřevěná okna s trojskly, kvalitní podlahy, obklady a dlažby, krásné a pohodlné dubové schody, nová hydromasážní vana v koupelně, kvalitní francouzský krb v obývacím pokoji, venkovní gril s komínem na terase, v domě zabezpečovací systém a mnoho dalšího. Užitná plocha domu cca 200 m2, krásná udržovaná zahrada v japonském stylu. Zahrada není velká, ale snad i proto vám poskytne příležitost k odpočinku a relaxaci. Rodinný dům má kompletní zabezpečení PCO, předokenní žaluzie na elektrické ovládání.

Poloha domu v centru města poskytuje skvělé dopravní spojení a zároveň příjemné a klidné prostředí pro odpočinek a relaxaci. Koupaliště Stírka 1 min chůzí. Stanice metra Kobylisy 600m od domu, zastávka tramvaje 200m. Dům má pozemek 143 m2, v garáži jedno parkovací stání (možno rozšířit na dvě). Na klidné ulici před domem jsou k dispozici další parkovací stání. Topení v domě zajišťuje nový plynový kotel a stylový krb na dřevo v obývacím pokoji.

Spojení do centra Prahy je ideální, MHD 1 - 2 minuty chůze a do tunelu Blanka je to autem jen okamžik.

Rád vám tento krásný dům ukážu. Úžasný genius loci, který v domě a v malebné zahrádce pocítíte, osloví jistě i vás.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
18 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Pod hliništěm, Praha 8 - Kobylisy
ID
N00166
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
143 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Stavba&design s.r.o.

Za Mototechnou 2749/37, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Hnátek

Petr Hnátek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 8?

Podobné nemovitosti