Prodej rodinného domu, Kojetín, Sladovní, 160 m2

Sladovní, Kojetín

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kojetíně

Informace k domu

Patrový rodinný dům o dispozici 5+1 s prostornou garáží a velkou zahradou se nachází v hezké a klidné části Kojetína.

Tento cihlový dům je členěn na dvě nadzemní podlaží a suterén. V přízemí domu se nachází první obytná část domu. Najdete v ní kuchyni s komorou, prostorný a prosluněný obývací pokoj se vstupem do lodžie, ložnici, koupelnu a samostatné WC. V patře domu je pak další obytná část, kterou tvoří tři samostatné pokoje a WC. Na stejném patře je i druhá lodžie, která je přístupná z největšího pokoje. Suterén je užíván jako kotelna a má několik menších místností, které slouží jako skladovací prostory na potraviny a sportovní vybavení. U tohoto domu nechybí ani garáž o výměře 25,53 m2. Suterén, přízemí a horní patro spojuje schodiště, které je po levé straně vnitřní části domu a má 2 samostatné vchody (přední a zadní dveře). Dům nabízí užitnou plochu 248 m2.

Nedílnou součástí domu je i zahrada nadstandardní velikosti 337m2. Ta sloužila především k pěstování zeleniny, proto na ni najdete také funkční skleník a vlastní studnu. Pro uložení věcí, které jsou potřebné pro péči o zahradu, skvěle poslouží hospodářská budova na okraji zahrady.

Rohový dům stojí na pozemku o výměře 786 m2 , na který je možný vjezd přes bránu a díky tomu parkovat jak na pozemku patřící k domu, tak v garáži. Proto není problém se zaparkováním více aut. Dům je připojen na kanalizaci, plyn a elektřinu. K vytápění slouží plynový kotel (stáří 3 roky). Dům má plastová okna.

Dům je zachovalý a v průběhu let byly prováděny menší opravy a úpravy. Po případné rekonstrukci vznikne úžasné a moderní bydlení, které se nachází ve vyhledávané části Kojetína. Během pár desítek minut se dostanete do větších měst, jako je Kroměříž, Přerov, Prostějov, nebo Zlín a Brno. Kromě rodiny s dětmi, je dům vhodný také k investičním účelům. Díky samostatným vchodům a schodišti, jde z něho vybudovat dům se dvěmi bytovými jednotkami, které může majitel následně pronajímat.

Město Kojetín leží 11 km od okresního města Kroměříž a je výborně dostupný nejen autem (nedaleko vede dálnice D1), ale také autobusem i vlakem. V nejbližší době se chystá modernizace železniční trati a Kojetínem povede rychlodráha. Kojetín – hanácké město, leží na pravém břehu řeky Moravy. Je zde veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, několika škol, lékařů a sportovišť. Nyní zde stojí moderní sportovní hala a do budoucna se plánuje výstavba kryté ledové plochy a plaveckého bazénu. V Kojetíně jsou otevřena nová pracovní místa pro společnost Amazon.

Třída energetické náročnosti budovy: G. Průkaz energ. náročnosti nebyl doložen.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Parametry domu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Sladovní, Kojetín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
248 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
786 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TOP REAL INVEST

Oskol 319/23, Kroměříž

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

David Komenda

David Komenda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kojetíně (okr. Přerov)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti