Prodej vícegeneračního domu, Třinec, 200 m2

Třinec

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Třinci

Informace k domu

Představujeme vám nabídku celo podsklepeného rodinného domu s užitnou plochou cca 200 m2, nacházejícího se na ulici Žižkova v Třinci. Tento dům je obklopen rovinatým pozemkem o rozloze 1253 m2.

Jedná se o dvougenerační rodinný dům se samostatnými vchody a základní dispozicí 5+2. V přízemí se nachází bytová jednotka o dispozici 3+1. Dále je v přízemí koupelna, samostatné WC a špajz. Na patře je pak jednotka o velikosti 2+1. Na patře je rovněž koupelna, samostatné WC, špajz a půda.

Tento dům je plně napojen na vodovod, elektřinu a plyn. Odpady jsou svedeny do septiku. Je zde možnost napojení odpadů na veřejnou kanalizaci.

Na zahradě stojí 2 prostorné garáže, což je praktický bonus pro umístění vašeho vozidla a nářadí. Dále je na zahradě pergola pro posezení s rodinnou či přáteli.

Během let proběhly některé důležité rekonstrukce, včetně instalace nové střešní krytiny (cembrit) v roce 2013, plastových oken a vstupních dveří, modernizace elektrického rozvodu v přízemí domu do mědi, vyvložkování komínů a instalace kotle Viadrus na tuhá paliva. Před 5 roky byl instalován kondenzační plynový kotel.

Je zde možnost čerpání dotací z programu Oprav dům po babičce, což vám výrazně sníží náklady na rekonstrukci. Tento rodinný dům je zároveň investicí do budoucnosti a nabízí mnoho možností pro přizpůsobení dle vašich individuálních potřeb. Neotálejte a spojte se s námi co nejdříve, abyste mohli získat více informací a prohlédnout si tuto nemovitost osobně.

Na tuto nemovitost Vám rádi pomůžeme zajistit financování s nejvýhodnější sazbou na trhu. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat telefonicky.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku této nemovitosti. Tato nabídka může zmizet rychleji, než si myslíte, takže nezmeškejte svou příležitost.

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Třinec
ID
135
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
1253 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lidové reality

tř. T. G. Masaryka 650, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Dis. Ladislav Holexa

Dis. Ladislav Holexa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Třinci?

Podobné nemovitosti