Prodej vícegeneračního domu, Hrádek, 587 m2

Hrádek

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc

(K jednání)

Prověřené firmy v Hrádku

Informace k domu

Chcete vlastnit rodinný dům starou dřevěnici a krásnou stodolu? Stojící v Hrádku na Frýdecko-Místecku. Krásné místo pro bydlení i podnikání.
Nabízíme k prodeji soubor nemovitostí. Rodinný dům a o užitné ploše cca 400 m stojící na pozemku 155 m se stodolou o výměře 84 m a roubenku o podlahové ploše 98 m. Soubor těchto tří nemovitostí stojí na pozemku o velikosti 4.589 m. V roce 2004 kompletní výměna přívodu pitné vody z vlastní studny do domu.
Dům prochází komplexní rekonstrukcí, v roce 2008 proběhla kompletní výměna rozvodu vody v plastu. V roce 2010 zakoupen a nainstalován nový obojživelný bojler Dražice na 200l, s výkonem na el. 2.2kw, a také připojen ke kotli na tuhá paliva který byl v roce 2010 vyměněn. V roce 2013 celkové čištění Kanalizace od vysokotlakového čištění 12m3 žumpy přes odpady až po svody dešťově vody. V roce 2021 přepojení a rozvedení elektřiny všech hospodářských budov na jedno odběrné místo, a to na čp. 199, včetně venkovního osvětlení, nové rozvodny v mědi na 400v do hospodářské budovy, a výměna veškeré zbylé elektroinstalace v domě za nové měděné kabely splňující normy a předpisy. V roce 2022- započatá rekonstrukce interiéru domu čp. 199. Dům byl vyklizen. Vytrháni původních dřevotřískových podlah, koberců a příprava na rekonstrukci.
1.podlaží- kompletní vybetonováni všech podlah, včetně hydroizolace od základové desky, a tepelné izolace podlah.
Následné odstranění starých nátěru ze všech zdí, poté impregnace a nově vymalováno.
Vyměněny všechny světelné vypínače a zásuvky, nově nainstalované osvětlení chodeb s pohybovými senzory.
Nově udělané sádrokartonové podhledy včetně úsporných led světel.
Všechny pokoje v 1 podlaží mají nové plovoucí podlahy, zárubně a dveře nově nabarvené.
Koupelna prošla celkovou rekonstrukci, nové obklady, dlažby, nové wc, a vyměněny vodovodní kohoutky za nové.
Také bylo zatím vyměněno okno u vchodových dveří za plastové euro okno 3 komorové.
V předsíni byly odstraněny staré nátěry a nyní nově vymalováno včetně pokládky zátěžového linolea.
2.podlaží - kompletně odstraněny všechny podlahové krytiny, oškrabáni zdí, a nyní probíhá nové natažení omítek, a izolace podlah včetně betonu. V září budou pokračovat sádrokartonové podhledy s úspornými led světly a nové vymalování. Také v brzké době bude nainstalována nová kuchyňská rohová linka 280 na 180 cm. V jídelně také bude zbourána spíž a přibydou nové francouzské dveře na malý nově vzniklý balkonek na severní straně domu s výhledem na hospodářské budovy a do severní části pozemku.
3.podlaží. Proběhla rekonstrukce koupelny s výměnou všech vodovodních kohoutku, nové WC, a vymalováno. 3 ze 4 pokojů mají kompletně nové zateplené podlahy s novými plovoucími podlahami. V celém patře byly odstraněny staré nátěry a nově vymalováno. Vyměněny vypínače světel a zásuvky. Ve 3 podlaží byla nainstalována centrální Wi-Fi s pokrytím celého domu včetně zahrady před domem.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
K jednání
Aktualizováno
4. 1. 2024
Adresa
Hrádek
ID
2
Stavba
Smíšená
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
587 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
387 m2
Podlahová plocha
587 m2
Plocha nemovitosti
4589 m2
Plocha zahrady
4200 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Zpevněná, Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Vlastimil  Dřímal

Vlastimil Dřímal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Hrádku (okr. Frýdek-Místek)?

Podobné nemovitosti