Prodej bytu 2+1, Vsetín, Benátky, 57 m2 (ID: 2103602)

Benátky, Vsetín

2 840 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 535 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Vsetíně

Informace k bytu

Představujeme Vám příležitost stát se majiteli bytu s dispozicí 2+1, který je výjimečný svým bohatým příslušenstvím. K bytu náleží 1/6 podíl na pozemku, samostatná zděná garáž a ne jeden, ale celkem tři sklepní kóje. Nemovitost o celkové užitné ploše 57 m2 se nachází ve druhém podlaží pečlivě udržovaného cihlového domu v klidné a vyhledávané čtvrti Rybníky ve Vsetíně, na ulici Benátky.

Interiér bytu tvoří dva neprůchozí pokoje, které nabízí dostatek soukromí, samostatná kuchyně, koupelna s vanou a samostatné WC. Dále prostorná chodba s komorou, jež poskytuje ideální možnosti pro uskladnění nebo využití jako šatna. Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem, vytápění zajištují elektrické přímotopy.

Byt je vhodný k rekonstrukci, avšak v současné podobě fungoval dodnes. Ve výsledku představuje výjimečnou příležitost jak pro kreativního kupce, tak pro mladou rodinu, kteří zde díky jeho potenciálu a výhodné lokalitě mohou vytvořit dokonalý domov podle vlastních představ nebo v něm vidět atraktivní investici s perspektivou růstu hodnoty.

Dům v perfektním stavu po rekonstrukci, s novou střechou, fasádou a zateplením, nabízí příjemné společné prostory. Pozemek kolem domu je kompletně oplocen, což zaručuje dostatek soukromí a bezpečnosti nejen pro děti.

Rybníky jsou klidnou čtvrtí, blízko centra města. V místě je nadstandardní občanská vybavenost – supermarket, škola, školka, dětské hřiště, kavárny a restaurace, vše v docházkové vzdálenosti.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na uvedeném čísle nebo e-mailu. Těšíme se, že Vám můžeme pomoci najít nový domov nebo investici, která přinese radost a hodnotu do Vašeho života.

Parametry bytu

Cena
2 840 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Benátky, Vsetín
ID
00079
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
57 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 89 lidí

Prodejce

Realitní Klinika

Realitní Klinika

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Vsetíně?

Podobné nemovitosti