Prodej garáže, Pardubice - Ohrazenice, U Sportovní školy, 14 m2

U Sportovní školy, Pardubice, Ohrazenice

490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 335 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize)

Prověřené firmy v Pardubicích

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji do osobního vlastnictví garážové stání v suterénu moderní budovy Nové Ohrazenice I a II, ulice U Sportovní školy 371, Pardubice – Ohrazenice.

Toto garážové stání se nachází v moderním, dobře přístupném a bezpečném objektu, který je pravidelně udržován a čištěn. Ideální řešení pro vaše vozidlo nebo jako investiční příležitost s potenciálem zhodnocení. V lokalitě je plánovaná další výstavba bytových domů.

Garážové stání není určené vjezdu elektromobilů a vozidel s LPG /CNG , max. výška 2,3m.

Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost, v blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost a garážové stání je dostupné 24/7.

Nezapomeňte, že kromě pohodlí a bezpečnosti pro vaše vozidlo, je koupě garážového stání také výbornou investicí do budoucna. Vzhledem k rostoucí poptávce po parkovacích místech v žádané lokalitě Nové Ohrazenice může dojít k jejímu zhodnocení.

Pro více informací či zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
U Sportovní školy, Pardubice, Ohrazenice
ID
88695
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
14 m2
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Nožička

Pavel Nožička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje garáží v Pardubicích?

Podobné nemovitosti