Prodej rodinného domu, Dolní Němčí, 150 m2

Dolní Němčí

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Dolním Němčí

Informace k domu

Nabízíme na prodej částečně zrekonstruovaný rodinný dům 3+1 s tepelným čerpadlem v obci Dolní Němčí. Přízemní dům prošel v minulých letech dílčí úpravou interiéru, kdy byly rekonstruovány dvě místnosti, v jedné z nich instalována nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči – trouba, lednice, mikrovlnka, myčka, digestoř, sklokeramická deska na vaření, zbývající část domu včetně koupelny je v původním, ale udržovaném stavu. Nové rozvody, nové radiátory v celém domě, nová plastová okna v přední části domu + koupelna. Rozvody elekřiny po částečné výměně.
Topení a ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo, instalace byla provedena před 2 lety. Voda – obecní vodovod, Odpad do kanalizace.
Celková výměra pozemku 761m2, pozemek s garáží je rovinatý s přístupem ze zadní strany po nezpevněném obecním pozemku. Díky umístění rodinného domu se jedná o velmi pěkné a klidné místo, ideální pro rodinné bydlení. Pro další informace a domluvení prohlídky nemovitosti nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na to, až vám budeme moci představit váš možný budoucí domov.

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Dolní Němčí
ID
UH00669
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
761 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Voda
Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AGENTURA ZVONEK

AGENTURA ZVONEK

Josefa Stancla 151, Uherské Hradiště

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Petr Zubíček

Petr Zubíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Němčí?

Podobné nemovitosti