Prodej rodinného domu, Merboltice, 180 m2 (ID: 2103275)

Merboltice, okres děčín

4 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 875 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Merbolticích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji pěkný, prostorný, dvoupatrový, zděný, samostatně stojící rodinný dům v obci Merboltice nedaleko města Děčín a Česká Lípa. Dům je ve velmi pěkné stavu, o rozloze 90 m2 se nachází na pozemku o celkové rozloze 630 m2. Součástí domu je zděná garáž, se zděnou dílnou. Na pozemek je přístup jak ze silnice tak ze strany pozemku.
Dům z roku 1945, byl již částečně zrekonstruován, v přízemí domu se nachází prostorná kuchyň se standardní kuchyňskou linkou, prostor pro jídelní kout. V tomto patře se také nachází další dvě prostorné obývací místnosti, zděná koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Zděným schodištěm se pak vchází do patra domu, kde se nachází tři obytné prostorné místnosti. Okna v celém domě jsou již plastová.
Podlahy v přízemí domu jsou dřevěné, pokryté koberci a PVC. V patře domu jsou podlahy dřevěné pokryté koberci. Patro domu bylo zrekonstruované, nová elektřina, omítky, z chodby v patře se vchází na balkon, ze kterého je pěkný výhled do přírody. Z tohoto patra se vchází dřevěnými schody ještě na prostornou půdu, kde jsou taktéž plastové okna, půda čistá, vyklizená, ošetřené trámy.
Dům je podsklepený, sklep čistý a suchý, nachází se zde tři místnosti, v jedné se nachází kotel na uhlí, pořízený v roce 2019. Tímto kotlem na uhlí se vytápí celý dům (spotřeba v topné sezóně cca 15. tis.). Ve sklepě se nachází velká místnost určena pro skladování uhlí (dobrá dostupnost při uskladnění). Kotel je možno řídit přes aplikaci v telefonu a topit v domě tak jak je potřeba i v době kdy nejste k dispozici. Dům je opatřen kamerovým systémem, stejně tak kontrola kotle.
Na pozemku je elektřina, voda, odpad je řešen do septiku, k dispozici je také studna.
Občanská vybavenost v dosahu 6 km autem - obec Verneřice, kde se nachází škola, školka, obecní úřad, potraviny. Do města Děčína a České Lípy 18 km.
Obec Merboltice se nachází v okrese Děčín v Ústeckém kraji, žije zde 210 obyvatel, leží v severovýchodní části Chráněné krajinné oblasti České středohoří. V roce 2005 byla obec Merboltice prohlášená vesnickou památkovou zónou.
Prohlídky domu jsem po domluvě možné kdykoliv i víkendy.
Vyřídíme Vám hypoteční úvěr na dům za nejlepších podmínek.
Dům je ihned k dispozici, je možné ponechat veškeré vybavení - dohoda i o vyklizení.

Parametry domu

Cena
4 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Merboltice, okres děčín
ID
007779
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
90 m2
Podlahová plocha
180 m2
Plocha nemovitosti
630 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Jímka
Topení
Jiné
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Lucie Walterová

Lucie Walterová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Merbolticích?

Podobné nemovitosti