Prodej bytu 3+1, Olomouc - Nové Sady, Handkeho, 86 m2

Handkeho, Nové Sady

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(neváhejte se na mne obrátit s dotazem na cenu)

Prověřené firmy v Olomouci

Informace k bytu

Nabízíme Vám na prodej vkusně zrekonstruovaný cihlový byt o dispozici 3+1 s prostorným balkonem a úložným půdním prostorem, situovaný v 6. podlaží bytového domu v Olomouci na ulici Handkeho.

Samotný byt má velkorysou výměru 86 m2 + balkon o výměře 7 m2 a díky orientaci na západ a východ se jedná o světlý, prosluněný byt. K bytu náleží úložný půdní prostor s výměrou 9 m2.

Nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí s důrazem na kvalitu použitých materiálů a moderní design zařizovacích předmětů. Vše bylo vybíráno s citem a s ohledem na poslední trendy v bydlení.

Byt je výjimečný svým uspořádáním. Sestává se z prostorné vstupní chodby, kde najdeme vstup do moderně zrekonstruované koupelny zařízené velkoformátovou dlažbou s velkým, skleněným sprchovým koutem a samostatný vstup na toaletu.

Dále se v bytě nachází samostatná kuchyně, což ocení právě ti klienti, kteří neholdují dnešnímu klasickému modelu spojené kuchyně s obývacím pokojem. Hluk a zápach z vaření tak zůstane v kuchyni, přičemž v obýváku je možné nerušeně sledovat TV či číst svou oblíbenou knihu. V kuchyni je dostatečný prostor na jídelní stůl pro 4-člennou rodinu. Součástí kuchyně je zcela nová, moderní kuchyňská linka včetně spotřebičů. V kuchyni najdeme také dveře do jedné z komor (4 m2), která poslouží jako úložný prostor, kterého není nikdy dost. balkon je přístupný jak z kuchyně, tak z obývacího pokoje.

Do dvou velkých ložnic a šatny se dostaneme z prostorného obývacího pokoje. V celém bytě jsou kvalitní dřevěné podlahy.

Jedná se o velmi příjemné bydlení v oblíbené lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Nemovitost pouze dovybavíte nábytkem dle vlastního vkusu a bez nutnosti jiných investic se můžete ihned nastěhovat.

Pro Vaši lepší představu, jak by mohl obývací pokoj vypadat zařízený, najdete ve fotogalerii foto s nábytkem, které bylo vytvořeno pomocí tzv. Virtual Stagingu.

V případě zájmu o bližší informace či prohlídku nemovitosti mne neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
neváhejte se na mne obrátit s dotazem na cenu
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Handkeho, Nové Sady
ID
19173
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
86 m2
Patro
6. z 9
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
86 m2
Plocha nemovitosti
86 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Balkon
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Andrea Minaříková

Andrea Minaříková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti