Prodej rodinného domu, Vyškov, 96 m2

Vyškov - Opatovice

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Vyškově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům s dispozicí 3+1 ve Vyškově, v městské části Opatovice. Tento dům se nachází na pozemku o celkové rozloze 459 m² a disponuje zahradou o velikosti 145 m². Dům je přízemní a součástí je malý sklípek.

Nemovitost disponuje dvěmi pokoji, obývacím pokojem, kuchyní, koupelnou a samostatnou toaletou. Dále je v přízemí k dispozici spíž na potraviny a dvě kůlny přístupné ze zahrady. Půda je vhodná pro realizaci půdní vestavby. Dům je ve velmi dobrém stavu. V roce 2014 došlo k napojení na obecní kanalizaci, v roce 2015 byla vystavěná nová střecha z pálených tašek. K domu náleží zahrada, na kterou je možné se dostat průjezdem domu.

Dům je napojen na tyto inženýrské sítě - obecní vodovod, elektrická přípojka, obecní kanalizace, plynovod. Na zahradě se nachází vlastní studna s užitkovou vodou. Vytápění nemovitosti zajišťuje krb na tuhá paliva, který je napojený na radiátory. Dále k vytápění slouží plynové vafky a další krbová kamna v pokoji. Ohřev vody je pomocí elektrického bojleru. Podlahy v domě jsou dřevěné či betonové, pokryté plovoucí podlahou, keramickou dlažbou či kobercem.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení v příjemném prostředí se snadnou dostupností do města Vyškov. Opatovice jsou místní částí města Vyškov a leží 5 km severozápadně od Vyškova. V Opatovicích se nachází MŠ a zastávka MHD. Veškerá občanská vybavenost je k dispozici ve Vyškově - MŠ, ZŠ, Česká pošta, obvodní a dětský lékař, lékárna, supermarkety, večerky, kadeřnictví a další služby. Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo prohlídku tohoto rodinného domu.

Parametry domu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Vyškov - Opatovice
ID
808266
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
96 m2
Plocha nemovitosti
459 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

Zdeněk Havel

Zdeněk Havel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vyškově?

Podobné nemovitosti